Українська Манітоба
-
Чи хтось через МРІ клейм робив ремонт машини (кузовні роботи - двері), задоволений результатом та може порекомендувати де звернутися, будь ласка?
-
Зауважте, что в autobody shops може бути черга. Хоча може зараз і нема. Я б продзвонила кілька зручних по розташуванню для мене (просто через гугл мепс), і спитала шо/як з чергами, і тоді б вирішила, куди записуватись.
-
головне вчасно вийти
-
Не там працюємо! Я бачу, що весь світ перетворився на лудоманів, купують всяку фігню, яка завтра-післязавтра буде коштувати нуль
-
Трейдер, що вклав $1 млн у мемкоїн TRUMP, заробив за 14 годин $185 млн Його позиція залишається відкритою. @wallstreetukr
-
@AnnaKWinn @western9 дякую за рекомендації ❤️
-
Trump NFT також був хайп, мільйони люди втратили
-
насправді, я не розумію як мможна бути екссппертом в тому, за чим стоять новини, хайп, або імʼя. Як з бітком до покупки Х) Там ссьогодні вссе може бути ок, а завтра хтось щось сказав і все, ти в мінусі. Це я так бачу
-
ви ж розумієте що переважна більшість буде в мінусі - і тут не потрібно бути крипто експертом. Просто зараз у молодих людей лихоманка: як розбагатіти зі швидкістю світла без зусиль, на спекуляціях, без довгострокової перспективи, та саме головне: без базового підгрутня/виробництва (utility)
-
Доброго дня, хто знає та може підказати гарного викладача для підготовки до CELPIP?
-
Колега півроку чекав на ремонт після не значного ДТП не з його вини. Пішов другий тиждень ремонту
-
саме, а він то знає наввіщо це робить, а всі тільки в мінусі)
-
Елон щось бовкне і все, тапки
-
Bitget дуже схожий на бінанс
-
"A random walk down the Wall Street" Is Beginners the best friend 🧐
-
Мені здається що для кожного фахівця є свій MustHave 😎 та NiceToHave🥰 лист інструментів, про вартість котрих не варто говорити в голос 🤫
-
Доброго дня. Хто знає де можна святкувати дитині 13 років ? Дякую
-
Куплю 1500 доларів США за канадські
-
і де 30ти річній дитині? був би не проти рекомендаціі
-
maps.app.goo.gl/hh4ipk6FF5omsHr66?g_st=com.google.maps.preview.copy
22 Jan 2023, 08:02
221060/233821
19 minutes ago