Українська Манітоба
-
Якщо чесно я не розумію до чого ви. Я просто написала пропозицію яка є в банку. Як на мене гарна пропозиція. Ви пишете що маєте більше. Ну ок. Я дуже тішусь. Але тепер кажете що я колись казала що треба торгуватись за моб звʼязок. Так, казала 🙂 Чесно, або я щось не розумію, що ви маєте на увазі, аби ви не так пояснюєте 🫣😁
-
Від 150-200 тис в CIBC. Ну от я маю персонального едвайзера, не маючи таких сум. Просто бо я була його помічником, і мені було положено його мати. Але, так як написали вище, якщо часовий горизонт менше 5 років, то едвайзер порадить gic. Бо так, ринок коливається. Я вже тут розказувала, що говорила зі своїм едвайзером, щоб мені купив якісь акції, коли тут усі купували, і я така - о, хочу. А він відправив мене за gic 😂 бо я не знаю, коли мені ті гроші треба буде. Я не визначилась, чи я хату може захочу купити за рік, чи ні. А якщо захочу зняти, і ринок якраз на низу, то таке собі інвестування вийде. А так стабільні 3-5 % на gic. І сплю спокійно.
-
Всі шукають ☺️ Хтось ризикує і виграє, а хтось втрачає все. Я з тих що не ризикують і не грають. Сикло, одним словом 😁
-
Ну от і я про це ж, пан Bp напевно шукає чарівну кнопку "гроші" 🙂
-
Кожному своє, я зрозумів, що виграю лише завдяки регулярному інвестуванню та фінансовій дисципліні, тоді як інші, маючи гарну інтуїцію, проходить той самий шлях у кілька разів швидше
-
Я пережила натуральний шок, коли Ліна (ви скидали мені її контакт) показала різницю в прирості при 4% і при 12% на довгій дистанції. Наче відсоток менший всього втричі, в різниця в прирості - десятки (!) разів і сотні тисяч доларів, тому що цей відсоток - складний. Я зрозуміла життя в той момент)
-
Розкажіть!
-
Solana 💪😍 one love
-
Важко усвідомити без реального прикладу, мозок просто не сприймає це. А ще цікава історія про перших $100k і snowball effect
-
8% в тій презентації стояв між 4 і 12, але я просто дивилась тільки на 12)
-
12% - це дуже оптимістичний прогноз, зазвичай беруть 8%
-
Це, як правило, ETF’s. Гарантованих планів з таким інтерестом немає, це саме керований інвестиційний приріст. Тобто цим треба займатись, щоб його утворити
-
fourpillarfreedom.com/the-math-behind-why-net-worth-goes-crazy-after-the-first-100k/ Якось так
-
От, наприклад 😏
-
Банки навіть не пропонують портфелі з таким ризиком. Фінансовий радник в банку, зазвичай, має три опції: портфоліо з низьким, середнім та вищим ризиком. Однак, навіть той вищий ризик буде мати інвестиційний дохід десь 7-8% і це буде вважатись високий ризик
-
Як ви відкриєте, так і буде. Є різні типи рахунків. Але банк на свій менеджмент не дає ніяких гарантій взагалі. Я зараз сама свій рахунок менеджу краще, ніж банк. Я б вам дуже радила поговорити з @Charlotteek, її послуги безкоштовні, вона financial advisor саме для таких як ми, хто ще не оперує сотнями тисяч)