Українська Манітоба
-
www.cbc.ca/news/canada/manitoba/winnipeg-house-fire-1.7435524
-
Тримайтеся 🇨🇦🇺🇦
-
нові проекти у тіх районах не дуже популярні останні десятки років
-
Одне не виключа інше.
-
або задля страхових виплат?
-
Бачила відео пожежі у Фейсбук, в коментарях багато про те, що явно хтось розчищає місце для нових проектів...
-
Як раз під шелтер
-
А де він саме там лежить?
-
Дякую! Теж про це думаю! ❤️
-
Сумно на це дивитися. Як гарно що ви тут, що ви там не залишилися, а вчасно поїхали до Канади
-
Хто тут є адепт костко та по чаям ? Вахдам замість 30 баксів за 9,99 . 240 грам шикарного (ну не дуже , але норм) . Там ще є у пірамидках з турмеріком та ашвагандою. Але по грамам цей виграє
-
Позавчора була і навіть не помітила 🥲
-
В секції чай/кава .
-
Ой ні куркума це не для слабонєрвних😅
-
Воно там прям відкрита коробка стоїть , поруч з отим від кіркланда зеленим . Ось такий ще за 15 баксів , але там сумарно 140 грамів
-
Доречі , вчора кажуть була дегустація цього чая
-
Я ризикнув 😂якщо що, віднесу на роботу. В мене багато людей з Індії 🌚🫡
-
Ви мене не чуєте 😅 Суть системи у тому, що я працюю з низкою компаній, а не продаю те, що вигідно одній. І на мій погляд, умови треба читати і порівнювати всюди - це нормальна життєва практика, на всі випадки життя. Тим не менш, повністю згідна з приводу бізнесу з компанії, тому що основна її суть це доступ до пасивного доходу, через будування команди. У мене немає в планах працювати все життя, і все життя продавати щось самій, тому я радо допомагаю людям, створюю інвест портфоліо, розказую про фінансову грамотність і так далі, але фокус - на навчанні команди.
-
Lyft конкурує з Winnipeg Transit 😄
-
А що за промокод на -75%?
22 Jan 2023, 08:02
221230/235946
about an hour ago