Українська Манітоба
-
Значить треба буде чекати, поки Україна почне міняти... 😁
-
Я знаю хлопця він має посвідчення водія США, зараз приїхав в Україну, здає на українські все з нуля.
-
Так, так це відповідь на аналогічну ситуацію
-
Та чудова погодка, так гарно відчувається
-
Ледве до роботи доїхала, в мене руль в машині замерз🥶, на поворотах важко було викручувати, такій собі work out з самого ранку! 🤦🏻♀️
-
"А як твоя машина заводиться при -50?" - "Не знаю. При -50 вона не відкривається" :D
-
Мені на роботу 7 хв, а грію машину вже 15(((
-
О я вже майже той лист виконала😁 Ще трошкі там лишилось:) побачити кіта, на стампіді не була…Зате останній пункт вже перевиконала 🫡😁
-
Я тут натикався на людину яка повертала український пластик в Канаді, але це заяви і місяць часу
-
Через дію мені підказали, вірно? Якщо є такий досвід, забирати треба особисто чи можна попросити доставку до Європи, не знаєте раптом?
-
Можна
-
Якщо тут - то пошукати, спитати. Але дякую все рівно за інформацію.
-
? Яка різниця? Людина фактично повернула український пластик, але це зайняло багато часу Тому швидше реально через дію замовити нові і все, особливо якщо це для Європи
-
В чаті чи просто у місті ? Ну те шо таке можливо вже добра новина. Дякую!
-
Доброго ранку Підкажіть будь ласка які є нормальні буфети Yes знаємо Це найліпший?
-
О, навіть відповідь дали www.facebook.com/share/p/15YX4MoaeR/?mibextid=wwXIfr
-
Де дивитися інавгурацію Трампа t.me/UkrainianCanada/2842
-
Tom Fitzsimmons, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
Я після нічної зміни взагалі залишив авто на парковці бо не завелась + капот замерз наглухо ,хоть і кабеля є і колега з заведеною машиною і то не помогло 🤣
-
Є, на Реджент точно є.
22 Jan 2023, 08:02
221336/236253
about 2 hours ago