Українська Манітоба
-
На зарядці чи blockheater? Бо це різне
-
Це тому, що ви до канадської не ходили 😁
-
Дім там де живеш зараз , а то тепер Батьківщина
-
Да навіть у самих гарних школах є такі компанії, треба обережно з дітьми🌝 Я сам зараз згадую що мені тільки в Україні у 10-11 класах не пропонували, добре що «додому та грати у PlayStation» було цікавіше🙂
-
Я без стартера взимку не їжджу взагалі. Завжди в авто. Головне щоб був заряджений на 100%. Навіть якщо у вас нове авто, ви завжди зможете допомогти іншим у скрутних ситуаціях.
-
Тоді моїм дітям зі школами пощастило, ну і плюс дома мама, в якої алергія на "хтось лежить на канапі" 🤣🤣
-
А чому авто може не стартувати? Старий акумулятор? Я тільки як заливати омивайку розібрався поки😅
-
Де тут роздають MDMA alcohol? Asking for a friend 👀
-
В мене була ситуація з першим авто, коли акумурятор здох на парковці біля першої роботи, простоявши 8 годин на морозі -30С. Десь двічі була ситуація з новоприбулими багато років тому, коли люди через фейсбук групу шукали когось, хто б поміг завести авто. Стартер в мене був з собою, тож я відразу міг поїхати і допомогти. Далі була ситуація з друзями, які потребували завести авто. Працюють у МІТТ коледжі, авто надворі припарковане. Вмер акумулятор. При чому авто було нове, Хонда Сівік 2 роки мала тільки. Два роки тому акумулятор вмер у 6-річному авто, коли дружина чекала сина зі школи. Я був у відрядженні, то по відео-зв"язку давав інструкції, як користуватись джамп-стартером 😁 Звісно, якщо акумулятор старий, то треба міняти, що ми потім і зробили. Однак, ніколи не вгадаєш, коли та батарея вирішить дати дуба.
-
Напевно треба теж купити такий «powerbank»🙂 Дякую!
-
Доісторична батьківщина
-
Згодна, що треба не втрачати пильність 🤝
-
Я своїх дітей сьогодні відпросила))
-
Я рада, що у Вас так
-
Електрики приїздили і копалися в кабелях на отакому морозі?
-
Постачання електроенергії відновлено. Супер комунікація та гарна робота зі сторони Манітоба Хайдро 👍 Не жартую 😊
-
@fNDSSl, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
А хто обманює? 🙄 Для Вас дім тут - я рада за Вас, повторюсь. Переконувати мене в тому, що у мене не правильно - не потрібно. Дякую за увагу 😌
-
Не впевнена, що хочу про це знати, бо мені хватило назовні мануального відкриття гаражних воріт 🥶 Але Хайдро писали, що все буде добре кожну годину і о 7ій сказали, що все буде працювати до 11ої, і так і зробили ☺️
-
Навіщо себе обманювати 😂
22 Jan 2023, 08:02
221375/236427
3 minutes ago