Українська Манітоба
-
Напевно треба теж купити такий «powerbank»🙂 Дякую!
-
Я рада, що у Вас так
-
А хто обманює? 🙄 Для Вас дім тут - я рада за Вас, повторюсь. Переконувати мене в тому, що у мене не правильно - не потрібно. Дякую за увагу 😌
-
У квартиру 🤷🏼♀️
-
навіть старий акумулятор втрачає заряд на морозі. Побачите такий самий ефект навіть якщо зарядженйи телефон залишите на дворі - заряд суттєво знизиться. Плюс якщо їздите на короткі дистанціїї то акумулятор не встигає набрати заряд. Тобто машину запустили - з акумулятора взяли і потім треба зарядити, а якщо ви вмикаєте всі підігрівайки і їдете 5-10 хвилин то того недостатньо щоб поновити заряд. Коли після довгого простоювання на морозі все замерзає то тоді стартеруу набагато складніше вертіти то двигун в момент пуску а значить витрата енергії в рази вища. Все до купи після того як авто стояло ніч/день і довше на морозі. Намагайтесь ставити авто на підігрів якщо є можливість - воно дуже допомагає коли так холодно. Як побачили що батарея дивно себе поводить - не чекайте а відразу її міняйте, бо нічого доброго з нею вже не буде і вона здохне коли стане холодно
-
Шо, всьо пропало?)
-
Як тільки здається, що цинізм досяг свого піку... готуйтеся до нового витка по спіралі. Минулих вихідних, буквально за кілька днів до інавгурації як президента США, Дональд Трамп здивував усіх – він запустив власну криптовалюту. Виявляється, його обіцянка не регулювати криптоіндустрію у разі перемоги мала цікаве продовження. Тепер у нього є ідеальний інструмент для нерегульованих і непрозорих фінансових потоків – можливість для будь-якого багатія на планеті "подякувати" йому в криптовалюті. А за один день він увійшов до топ-25 найбагатших людей світу. Ця криптовалюта, якої ще в п’ятницю просто не існувало, вже становить 89% його статків і має всі шанси зробити Трампа одним із найбагатших людей на планеті. 200 мільйонів монет із мільярда вже продано, решта буде реалізована протягом трьох років. Адміністрація Трампа, схоже, винайшла нову формулу корупції – простішу, ефективнішу, ніж будь-коли раніше. Це не просто заробляння грошей на своїй посаді – це створення прямого каналу для олігархів світу, щоб "співпрацювати" зі своїм новим босом. Головне питання: хто зробить Трампа багатшим у найближчі роки? І що ці люди отримають у відповідь? Це настільки нахабно, що дух захоплює. Але Трамп знає одне: жоден із його прихильників не відвернеться від нього через це, навіть коли тисячі з них вже втратили свої гроші на торгах однойменною криптовалютою.