Українська Манітоба
-
Тепер всім по грінці дадуть)
-
зайшов по 8, перша свічка 14, я вже продав))) а тепер по 6))) побрили вони людей знатно
-
Ті, хто вчора сподівався розбагатіти за день, купивши на піку мем-криптовалюту від Меланії Трамп, сьогодні вже в збитках на половину.
-
Мені 2 хв їхати. Так само гріла 15 😁 певно завтра пішки піду. Швидше буде
-
@milanaa1124, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
🏆 Спеціальна пропозиція для українців у Maddigan Chrysler 🏆 🇺🇦 Ми підтримуємо вас! Ексклюзивні пропозиції для наших клієнтів з України: ✅ $0 початкового внеску: Візьміть свій автомобіль Chrysler, Jeep, Dodge або Ram без передоплати. ✅ Гнучке фінансування: Умови до 96 місяців, адаптовані до ваших потреб. ✅ Програма для новоприбулих: Спеціальні умови фінансування до 60 місяців для тих, хто нещодавно прибув до Канади. ✅ Допомога з документацією: Ми допоможемо вам із процесом реєстрації автомобіля та оформленням документів. 🎉 БОНУС 📞 Зв’яжіться з Аміною за номером (437) 313-2536 (WhatsApp,Telegram) 💙 Ми пишаємося підтримкою української громади!
-
може ж ще люди підтягнуться і воно подорожчає. Це як ммм2 або ото де ювелірку купували в Україні - всі знали шо буде обвал але сподівались заробити на тих хто пізніше прийшов і вчасно вийти
-
male and female ))) only 2 genders
-
Кожен сам за себе
-
Only 2 genders, каже)
-
DEI will be dead in a few days in the US
-
so sorry, swiched
-
А людей підняло на «південний кордон» та «drill baby, drill» 😅
-
language!
-
если я правильно понял его речь о оил и гас, то это тонкий намек на Канаду)
-
Капець Теслі - green energy bill will be revoked for electric vehicles
-
Ох Трамп навалює там)
-
та 8 кошелькывв держе більшіссть монет. Там повна влада...
-
Відбере у Китаю, поверне Панамі та поверне назад…куди?)🌚
-
ну таам хоч якась основа є.
22 Jan 2023, 08:02
221413/238484
35 minutes ago