Українська Манітоба
-
Ну ок, люди он аж піднялись після цього 🌚
-
Мій фб-знайомий, політтехнолог, зараз на фронті і веде звідти щоденник. Я не можу кинути сюди скрін посту, бо він пише російською, але суть там в тому, що з Трампом епоха розмитих демократичних цінностей закінчилась і почалась епоха прагматизму, в якій карта світу буде перекроєна і встановлені нові чіткі домовленості і правила гри. Те, що транслює зараз Трамп, виглядає як пруф цього посту
-
Ну принаймі не вказав у точках США міста Канади. Так що всьо, сам себе здав. Не бути Канаді 51 штатом 🌚
-
І брехня про «найвищу інфляцію»
-
Що зроблять після сьогоднішнього провалу із звукорежисером?
-
Цікава думка, але є мільярдери-демократи в США які будуть боротися за сенат через 2 роки і за 2028)
-
Наша гіпотеза про дилера була недалекою від реальності
-
Так здається шо він казав просто те, що хотіли від нього почути американці. І на тому все
-
Типу ж про «війни» шось було…
-
— Ілоне, ти помер? — Ні, мене вбило мощнєйшою нідерландською плюхою @privatnamemarnya
-
Day 1 Executive Orders: 1. Stop illegals at borders. 2. Release J6 arrested. 3. Withdraw from WHO. 4. Halt Ukraine funding. 5. Fed aid for LA. 6. Finish border wall ASAP. 7. Terminate DEI policies. 8. End birthright citizenship for illegals. Цікаво буде чи буде #4 підписано
-
За 2 роки Трамп витягне з Землі ядро, якщо захоче)
-
Ілон Маск вже жаліє що не був «синім»