Українська Манітоба
-
@politikin хоче кікнути @westelm_antique з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Всім привіт! Підкажіть, будь-ласка, хто стикався з оформленням довіреності в Канаді для України? Потрібно оформити дов., щоб забрати в Україні диплом. Тут в Канаді можна підписувати довіреність онлайн по відео. Чи приймуть таку довіреність в Україні? Підкажіть, хто стикався з таким. Дякую!
-
Там має бути про представлення в органах банках і тд перевірте, з тією довіреність нотаріус оформитььдозвіл на диплом
-
А вони просто скан вам не можуть надіслати?) Чи вам для евалюаціі і потрібний оригінал?
-
Добре що я слухав батьків коли казала «Носи цукерки у деканат, ніколи не знаєш коли знадобиться»😁 Мені методистка бігала і домовлялася про перездачі, сама усі підписи ставила у необхідних документах, віддали дипломи усі по одному дзвінку🌝 А в одногрупників деяких теж такі проблеми як в вас були😔
-
Та на диплом не залишила, затупила. На квартиру тільки оформила
-
Ви нікому довіреність не залишали ?
-
Не оформлюють онлайн, живий підпис потрібен, питала вже
-
Ось, дякую. 4ий пункт цікавить, бо нотаріус буде онлайн
-
Ви можете звернутися до нотаріуса в Україні, він оформить довіреність і забере. Я так довідки замовляв
-
Грошей коштує нормально, але дешевше, ніж їхати
-
У мене ВУЗ вимагає тільки довіреність з апостилем і т.і.
-
Як правило, це просто список з іменами і контактами, без reference letter. У мене при працевлаштуванні потім дзвонили просто особисто тим людям, хто у моєму , reference list були
-
Це круто, значить треба пошукати ще. Бо я у одного спитала, вони відмовили. Може зарано здалася
-
А той самий нотаріус не хоче? Мені онлайн все зробили
-
В мене сьогодні зранку майже не завелась, думав їхати новий акумулятор купувати, але вирішив ще свій старий battery blanket спробувати, і знайшов що block heater був від'єднанний під капотом, під'єднав і заводиться як літом Якщо маєте змогу Перевірте чи ваш блок хітера працює
-
А людина, на яку оформлювала раніше, теж виїхала 😅
-
Скан надіслали. Він мені в принципі зараз не потрібен, але якщо протягом року не забрати, то його анулюють і треба перевипускати
-
Дякую 🍀
22 Jan 2023, 08:02
221581/238246
less than a minute ago