Українська Манітоба
-
Навіть якщо підпише… Невже Канаді нема чим відповісти на це? Все пропало?
-
Ви працюєте у якомусь фінансовому секторі, якщо не секрет?)
-
Ну все, допомога Україні зупинена на 3 місяці.
-
Має чим відповісти, чому ж ні. Канада експортує товару на $300 мільярдів до США (нафта основний експорт із Канади), а імпортує $100 мільярдів з США. Але у будь-якому випадку торгова війна США-Канала це постріл собі у ногу з обох сторін.
-
От і добре, сподіваюсь не будемо стріляти в ноги друг другу! А по Україні прикро…😞 Не встиг вступити в повноваження, вже пауза…
-
Адміністрація Байдена перед уходом наперед надавала + чехи + німці + свої закупки + своє виробництво, так думаю так я на початку 2024 не буде Ой, ще ЮК забув 😅
-
Це було очикувано - тому попередня адміністрація Байдена і так швидко ухвалювала рішення про допомогу останні 2 місяці
-
так нащо гроші, якщо війну зупинить
-
Та шо, ціни для американців підвищать от і все, самі будуть платити за свої мита
-
Бідний чоловік Камали 🤣🤣🤣
-
Меланія: excuse me, але от це вже занадто
-
Там маск зігує і нічого всім норм )
-
Жодної допомоги не зупинено.
-
так ось і я думаю, ну буде умовний канадський віскі коштувати в США 125$ а не 100$. Хіба що я щось не розумію 🤔
-
от і я про що, чого паніку розводити, самі американці і зроблять атата своєму обранцю😈
-
Віскі це таке... От буде сталь, з якої авто виробляють, на 25% більше коштувати. Чи деревина, з якої будуть будинки американцям. Хто від цього постраждає? В першу чергу американці, адже вони деревину деінде не візьмуть.
-
Багато, дуже багато. Що це вплине на ціни домівок
-
А таке ви бачили? Наскільки треба бути дов******ом, щоб заради грошей навмисно йти на аварію з вантажівкою
-
Багато з Канади деревини імпортують? Думаю, у них лісів теж вистачає.
-
Доречі, а шо йому за це буде в Канаді? Ну, пасажиру. Типу, в'язниця? Чи оплата ремонту обох автівок?
22 Jan 2023, 08:02
221672/237432
7 minutes ago