Українська Манітоба
-
Багато, дуже багато. Що це вплине на ціни домівок
-
А таке ви бачили? Наскільки треба бути дов******ом, щоб заради грошей навмисно йти на аварію з вантажівкою
-
Багато з Канади деревини імпортують? Думаю, у них лісів теж вистачає.
-
Доречі, а шо йому за це буде в Канаді? Ну, пасажиру. Типу, в'язниця? Чи оплата ремонту обох автівок?
-
Так вони ж разом😂
-
Мені сподобалось шо жінка цього тіпа на водія теж полізла 😱
-
і так весь час
-
Ivenindoleline Basonk, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
@milanaa1124, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
Тре йти заводити машину. Квест ще той.
-
З тим в чому його звинуватили може бути від штрафу до пожиттєвого, але також залежить від того чого він це зробив
-
Той день, коли ти щасливий користувач автобуса)
-
А, то мені треба кави, перепрошую не прокинувся %)
-
Я ж написала "день")))
-
Я почекаю коли ви станете "щасливим користувачем машини" - тоді побалакаємо :)
-
Залежить від випадку)
-
Сумнівна перевага :)
-
Доброго ранку. Підкажіть будь-ласка, можливо 🤔 хтось зіштовхувався з поверненням пенсійних відрахувань CPP. Як це зробити.? Попередньо дякую та бажаю усім гарного дня.
-
Треба звернутись до CRA, залежно від ситуації вам порекомендують заповнити відповідну форму.
-
@AleEgo8523, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
22 Jan 2023, 08:02
221688/237707
11 minutes ago