Українська Манітоба
-
Можна фінт з депозитом, але тримати гроші навіть день страшно на укр рахунках, а тут 3 місяці 😅
-
100 на день, але купити можна не більше ніж на 50к в місяць🌝 Треба щоб хтось бігав клав у банку в Україні фізично
-
Ну таке... Є пенсіонери, які за три роки заробили в Канаді біля $50 тис і поїхали в Україну. Поставили гроші в гривні в банк під 13-15% і живуть на щомісячних виплатах по 10-12 тис. Правда великий мінус - гроші знецінюються досить швидко через інфляцію понад 12%. А у валюті ставити на депозит в Україні не дуже привабливості.
-
Зачекайте! В мене була та сама ситуація, я зробила сама довіреність по прикладу з інтернету, переклала через перекладача на англійську, пішла в імігрант центр та там безкоштовно завірила, потім звернулась до тих самих що перекладали мені на англійську мову, вони зробили зворотній переклад, зшили його та відправили переклад за адресою в Україні. Потім я англійську версію переслала поштою до України (4 тижні) Робила довіреність на брата, універ без питань йому віддав документи🙏 Заплатила тільки за переклади України та пересилку поштою, мінімальні затрати