Українська Манітоба
-
Це ВИКЛЮЧНО для диплому було, тай мій текст вікорегували в імігрант центрі І на секунду затрати 300грн переклад + 40$ пошта Якщо і не прийняли б, нічого страшного🤷♀️ І так, для НЕ диплому, з інших питань довелося викласти за усі апостилі, переклади та завірення $500+ Взагалі не в захваті, рахуючи, що ще один документ потрібно так робити😢 Не хочу віддавати кошти усім цим посередникам що перекладають папірці з одної сторони в іншу На новий документ в мене вже є і від укр нотаріуса форма і переклад від бюро на англійську Залишилось знайти норм нотаріуса, щоб завірив підпис, та на апостиль відправити🙏
-
Ну очевидно ж, що у вас в університеті інша ситуація і там людина просто не розбирається у вимогах, у вас без апостиля не мали її приймати взагалі (якщо це було після підписання Канадою Гаазької конвенції в січні минулого року), то скоріше везіння, ніж так треба. Якщо вже університет виставив вимогу апостилю, ймовірно, там є хтось, хто в цьому розуміється) У нас в університеті, наприклад, є юрист і якщо є якісь питання, він втручається. Це все дуже індивідуально.
-
І документи в деканаті видавала секретар😂 Їй *охую взагалі, що за папірець принесли, по суті з дипломом ти нічого зробити не можеш Вона подивилась, переклад з якоїсь там мови, якісь печатки незнайомі, ось укр переклад з зрозумілого бюро, яке вказало свою адресу І ніякі юристи чи нотаріус не сидять увесь рік, та не видають дипломи😅
-
А, ну логічно. Восени 2023 конвенція ще не була підписана і апостиль не був обов'язковим. Тому у вас його і не вимагали
-
Вони просто дали вимогу по довіреності 🤷♀️ ні слова про апостиль Хтось в Україні йшов до нотаріуса щоб це зробити та залишали в них від 1000грн За папірець 😅 щоб забрати інший папірець Моя ж сума вийшла менша ніж в Україні навіть І це було восени 2023 року
-
Знаю про це. Працював з директором там. Гарна вакансія.
-
Сьогодні ми пішли у лікарню,виявилося,що наші Хелс Карти Манітоба не працюють! Що робити?