Українська Манітоба
-
І головне їхала на роботу, о! думаю треба заправитись, а після роботи… поїхала і заправилась :)
-
Це не незаконно. Вірніше, незаконно це вимагати. Тобто робити передумовою надання оренди. Отак незаконно: - о, у вас є і довідка з роботи, і референс - клас. А ще треба заплатити наперед за 6 місяців, тоді здам вам квартиру. Не хочете платити наперед? Ну всьо, не здам. Отак норм: - щоб зняти у мене квартиру треба референс і довідка з роботи. Нема? Хм, ну тоді гарантор ще підійде. Нема гарантора? Нє ну бачите, ви не відповідаєте вимогам. - а може ви погодитесь здати мені, якщо я заплачу наперед за 6 місяців? Ну будь ласка, підіть мені назустріч? - ладно, давайте.
-
A small price to pay for the sanctions on russian oil, turmoil around the world, and hickups on production
-
Так акції всіх цих партнерів купувати чи цей пост не свідчить напряму про це?)
-
там, де є усвідомлення себе, там можуть виникнути почуття та емпатія, страждання. Створити робота, кіборга, який буде універсальним солдатом чи секс рабом, це не правильно. але це мої думки, завжди вибирають шлях грошей, великих продажів. але побачити та поспілкуватися зі штучним інтелектом, який усвідомлює себе – я б дуже хотіла.
-
Ви ж знаєте що є серіал версія Stargate: Atlantis?
-
Та не буде скайнет, буде Stargate Atlantis 😂