Українська Манітоба
-
Я в шоці від суми, яку виділяють на оце все (пишуть, що це 1.6% від ВВП США), а про акції я нічого не знаю і знати не хочу, інвестую в managed portfolio і мені так норм ))
-
я все пропустила. Тепер знаю, що дивитись сьогоднi перед сном
-
Фільми?) пфф та там цілі сезони і universe))
-
О боже. Навiть не знала про цей серiал. Зорянi врата - один щ найулюбленiших фiльмiв дитинства
-
Я кожну версію серіалів/фільмів і навіть епізоди знаю :)
-
Вікторія знов за своє )))
-
Так, не смiйтись з мене, але в мене була маленька надiя(👀), що на iнавгурацii Трампа з'явиться iнопланетний корабль, чи Трамп визнає, що уряд Штатiв завжди мав контакти з чимось позаземним, але нiчого цiкавого, тiльки Маск пiд кокаiном чи кетамiном.
-
А мені здається самі інопланетяни його на планету земля 🌎підкинули:) ось, вам тримайте екземпляра:) Негарних хлопців ми скидаємо на землю;)
-
Та ми і є інопланетяни
-
У симуляції!
-
Хоча б графіка норм . Але так , на жаль, все каже саме про це . Що ми всі у симуляції .
-
Тодi цiкаво, хто грає у цю симуляцію, чи хто її створив. і чи не виглядає все, як у Матриці
-
Передивіться) сама частина не дуже, а от закінчення прямо в темку
-
Це дiйсно сумно.
-
Вже не пам'ятаю
-
Ми вже створюємо симуляції . Більше того, деяки з них працюють на двіжку «біокомпютера» . Звичайно, що маштаби не такі . Там ото симуляція метелика . Бідний , сидить там , думає що він метелик - а він, програма .
-
Бачили чим закінчилася друга частина MIB?) 😅
-
Просто загугли слова "star seeds", ти провалишся в новий чудовий світ 😊 Правда, в рамках цієї концепції там на Землю скидають не некрасивих, а якрах умнічок всяких, але навряд чи Трамп так себе ідентифікує)
-
Все одно смішно 🤭
-
Буде чи ні?) ваші ставки)))
22 Jan 2023, 08:02
221893/238479
9 minutes ago