Українська Манітоба
-
Коли я приїхала 10-20 років назад, я чула все то саме, що ви вже не встигли, треба було приїжджати 10-20 років назад 😁 Історія циклічна…
-
100%…. і mortgage rates були по 6-7%
-
Ви частково праві, єдине не памʼятаю цін по $120К, трохи вище були все ж такі, наприклад ми купляли в 2012 році хату 1900 року за $170К, а от хати 60-70х років були $200К+, мінімальна зп була коло $10… Якось так… Мій посил більше про мотивацію, є куди рости та рухатись! «Ви» не маю на увазі конкретно вас, «ви новоприбулі», вже не такі і новоприбулі 2-3 роки тут вже прожили, і шо я бачу , деякі з вас вже досягли і свого житла і зп не мінімальних, все потроху налагоджується і слава Богу, так і має бути:) вимушена Імміграція це важко, але може бути і дуже гарним мотиватором, плюс до того наші люди ніколи не здаються, вперто ідут до своєї мети:)
-
Ну і зараз двоє працюючих людей спокійно зможуть дозволити собі такий будинок а то й більше)
-
і зарплати були відповідні.
-
Статистика підтверджує спостереження пересічного іммігранта
-
В нас немає інших варіантів, тільки вперед 🙂 Через 10 років ми всі будемо згадувати 2025 рік та казати "як непогано було тоді". Та й немає сенсу колупати минуле, навіть якщо й було легше, зараз є те що є, тому треба відштовхуватися від цього ... або будувати машину часу 😄