Українська Манітоба
-
Серйозно?! 😂 Ну викликайте поліцію на волонтерську організацію, яка має пріорітети кому допомогати в першу чергу. Ви прям з доброї сторони покажете канадській поліції які українці, і які вони чуйні. Але ж рівність найголовніше.
-
Біднятко
-
То не проси матрас
-
Я не кажу що не можу. Ніхто не може пояснити хто дав право дискримінувати чоловіків
-
Так ви не можете на матрас собі заробити 😂
-
То й не просіть матрас,а заробіть ,чого приїхали?
-
Ніхто не заставляв їхати до Канади, в Європі нехай сидить. Тут не комунізм а капіталізм. Не можешь заробити нема чого тут робити.
-
Оце чел всіх розбудив) завдання бота досягнуто😂
-
Тобто ви ставите себе і самотню жінку з дітьми на один рівень?У кого більше шансів піти працювати?Кому більше потрібно вам одному чи жінці з однією чи двома,а то й більше дітьми?Чисто по людськи ви ще не розумієте чому?
-
В суд подайте на волонтерів що вони вам матрас не видали😂
-
Куди мені їхати я вирішу сам. Бачу тут одні зібрались совочникі. Все по черзі. Закони вам не писані. Побачимо
-
До чого дискримінація - до воєнного стану???
-
Шо ви ниєте, наче вам 10 років, в аеропорт і летіть в Зімбабве якщо щось не подобається
-
Та ну. В любому випадку не бачу сенсу всім тригеритись і реагувати.
-
Ні, це він точно серйозно, в мене є особистий досвід спілкування з таким типажем😅
-
В Україні дискримінують чоловіків не випускають за кордон. Тут з матрасами. Що далі?
-
Надається перевага - це не виключення повністю
-
Нафіга флудити? Закон ніхто не порушує.
-
Приблизно так
-
Ви розумієте що таке закон?
22 Jan 2023, 08:02
22200/238715
42 minutes ago