Українська Манітоба
-
Заплатять з моменту подачі
-
www.realtor.ca/real-estate/27765797/20061-navin-road-winnipeg-rm-of-springfield Ось це гарний :)
-
Люди, що заробляють $300к+ входять до всіх категорій
-
Так не цікаво .
-
Є гарні квартири в новостроях,у томуж Форксі або біля лайф центру. І ціна там .. трохи страшненька
-
О, ні. То не так. Це ж percentiles. В перших 75% вже включені всі, хто далі
-
Виявляється, що необовʼязково протестувати місяцями apple.news/A8fcz8EFgSUOJlQP-38BjlQ
-
75+50+25+10+5+1 ? Не 100 повинно вийти ? Не ?
-
Там можно на бек ярді ще одне Костко побудувати, це вже прям по багатому 🤩
-
А ок, тепер зрозуміло:) 👍
-
Та розумію, більшість ділянок навколо міста вже давно куплена і в очікуванні забудови. Хоча ціна може трошки і знизиться, якщо знизиться потік імміграції в Канаду і попит трошки нижче буде
-
А ціна і не зменшиться - це в більшості нікому не вигідно. Плюс це за містом, приватність та спокій.
-
Та ну за стільки грошей і в Вініпезі Без образ до Манітоби, але ціна за будинки тут завищена, як на мене.(за землю)
-
10-20 в одну сторону ( я мав на увазі в день)
-
Та чого? Залежить де ви працюєте, 10-20 хв по трасі і ви вже на роботі/костко/магазини. Так багато з містечок Oak Bluff, Niverville, St.Adolf робить роками
-
Я тільки «за» за містом, але і їздити кожного дня по годині-дві в місто теж така собі перспектива
-
90 days
-
Я на IE зараз. Я сразу подався.за неділю розрлянули і платити почали
-
Дуже гарне! Я про ціни на нерухомість, вони там нижчі ніж у Львові, припустимо. Хіба не так?
-
так і вони перший раз платять за час розгляду заявки, а потім вже кожних 2 тижні
22 Jan 2023, 08:02
222044/238246
4 minutes ago