Українська Манітоба
-
Той що їсть капусту може має більшу ЗП, але вважає що м'ясо то на багатому, люди різні бувають
-
та вони є, але ппросто коли ти йогоо обираєш пише "не доступний слот"
-
Я про те, що півроку тому чи трішки більше, ще "стара" система була, то взагалі нічого не було, тільки календар. Люди запитували а чи сайт для запису робить чи ніт? І ця "електронна черга" де я теж півроку висіла, безрезультатно абсолютно Тепер хоч шось видно 😂 може, у наступній системі і слоти будуть. І електронна черга ніби працює
-
Актуальна картинка сьогоднiшнього вечора
-
Це хлопцю вище, мені вже не потрібно найближчі десять років
-
Я отримав слот через електрону чергу. Чекав десь 2 місяці
-
А можна було б на пальному заощадити солідну суму запустивши курсуючі Бпла замість гелікоптера. Хоча звісно краще так, ніж ніяк…))
-
та ну не потрібно так, ми за 270 знаходили під реновацію норммальну хату. В 350 буде гарний свіженький варіант, але 350 з зп в 25-30 буде прям важкуватоо потягнути
-
Сюди стільки не приїде. Ми на уроці англійської мали тему про іммігрантів у БК, там були аргументи, чому ця провінція. Манітоба цього не має)
-
Така ж сама «пахуча» хата буде в Онтаріо чи ВС коштувати $1М 🤷🏻♀️
-
350к стара смердюча хата, де без ремонту жити неможливо буде... Норм? 🤔
-
та там взагалі космос, але вже ж від попиту) якщо сюди приіде стільки імігрантівв то ціни будуть теж не солодкі. я за те що краще б вони дали можливіть будувватись людям, так з інспекціями і тоді мможна ціни б зменшились та житло було б людей.
-
Не кидайтесь тапулями:) Мені наприклад здається ціни в BC та Онтаріо завищені, а тут в Манітобі ще ок.
-
Нічого не поробиш, я лише підтримала думку, що занадто дорого житло навіть у Вінніпезі, бо на 2 зарплати, вищі мінімальних, тільки таке нещастя вдається купити. Якось не дуже прикольно...
-
Під реновацію мені не підійде, я жити хочу 😁
-
Ну то вже вам вирішувати купляти її чи ні… такі ціни що поробиш… але відносно інших провінцій все ж такі дешевше
-
Я говорю про реальні варіанти, що бачила на свої очі. Я маю на увазі 3+ бедрум.
-
та це я розумію, я теоретично.
-
Трошки менше, але суть не в тому. Я знаю, щось вдвічі-тричі дорожче, але і тут це занадто!
-
Шо правда то правда, ринок зараз мертвий ☠️
22 Jan 2023, 08:02
222074/238484
34 minutes ago