Українська Манітоба
-
Ну то вже вам вирішувати купляти її чи ні… такі ціни що поробиш… але відносно інших провінцій все ж такі дешевше
-
Шо правда то правда, ринок зараз мертвий ☠️
-
О доречі! Не знаю, але кажуть в Брендоні хати дешевше 😁
-
На мою думку напевно краще так ніж рентувати, впевнена є такі що зі мною не погодяться:) Я «трошки» жила в ренті, була рада СВОЇЙ старенькій хаті 🤗 як слон 🐘:)
-
Зараз і до літа буде якраз «сезон» на продажі/купівлі. Хати вже подорожчали на 4-7%
-
Тоді дійсно супер)
-
Дрони є, собаки теж. Там всього накидали:)
-
Але і будівництво прискорилось тому мала б збільшуватися пропозиція
-
Розкажіть що ви робите в Вінні? Ми теж тут маємо життя:) не повірите, є каток, басаейн, кінотеатр, боулінг, концерти дитячі багато, мої дівчата танцюють, а це 2-3 концерта в рік співають теж концерти, змагання по танцам - це виїзди на весні Рейджана, Вінніпег, Дофін, фестивалі мультикультурний зимовий та літній, я один із організаторів…я на цьому зупинюсь краще 🫣 В мене тільки один комплейн, мені треба 30 годин на добу 🤪😂
-
Якраз так і більшість робить. Друзі котрі тут вже більшу половину життя, усі починали з «стартер» домівок, зараз уже 3-4 домівку змінили
-
Хвилиночку Аня, нічний клуб це ж в умовні 20 років, а тут якби 6 ранку на роботу та і вік вже трошки не той 🤭