Українська Манітоба
-
В нас багато знайомих, особливо таких до 35, що живуть у не дуже добрих районах, у маленьких старих будиночках. Заходиш туди, а там все дуже сучасно, гарний дизайн, все новеньке і гарне. Купляють стартер, роблять ремонт, і живуть, навіть дуже навіть нормально. Особливо ті що не мають дітей. Їм не треба дітей «вигулювати» в гарному районі , і т д. А там з часом і зп більша, і моргедж трохи виплачений, і можна в поновіше і подорожче щось купити. А так би орендували все життя.
-
Так можливо в нас нема таких масштабних концертів як в Вінні чи музеїв, і різноманітних івентів, но мені не скучно в моєму місті 🥰
-
Gta vs bitcoin 😂
-
Та навіть усе замінити можна і дешево від manitoba hydro
-
Stargate почали дивитись вже?
-
а домівки котрим за 30-40 років нічим не гірше за нових
-
Все логічно. Я реально трохи жалію людей які переїхали до Манітоби, як їм тут важко. В Запоріжжі до війни будинок 120-150 квадратів 150-300к доларів США коштував, квартира в Бородіно або Ренесанс 100 квадратів 100-120 к, таунхауз у Бородіно 200к. Я ніколи не бачив умовних працівників епіцентру, окрім директора які собі там могли дозволити купити житло. Як я зрозумів в нас було відстале місто, бо з інших міст люди мали кращі зп в Епіцентрі умовному і усе собі могли дозволити.
-
Не зі власного досвіду , а так , пазли пазли . Мені здається, що отой «робота - дім - робота» . Це про відсутність фулфілменту, відсутність коммюніті та кола соціальної бульбашки . Коли працюєш, і всі «друзі» то на справді колегі - то якось відчуття що нічого окрім дома та роботи і не існує. На жаль, це питання не до Канади , це питання до моделі сучасного суспільства в цілому . Ще може бути, це вже з власного, що мова про маленьку кількість канікул . 10 днів починаючи з другого року фултайму - ну така собі розвага .
-
Не знаю 🤷🏻♀️ в мене власного житла в Україні не було ніколи, жила з батьками, я не з багатої сімʼї 😂 потім як поїхала з дому рентувала довго, поки не доробилися до своєї хати 🤗 Але ціни ви наводите немаленькі 🫣 як для України $200-300К, іпотека під який %?