Українська Манітоба
-
Просто тут будуєш все із нуля…а іноді до того нуля ще й долізти треба 🙄 Не знаю, вдома ми частенько із друзями на природі гуляли, на каяках сплавлялись по Дніпру, Орелі чи взагалі їхали на Ворсклу, така собі компанія «походніков», в гори ходили, на моря їздили, або в місті влаштовували різні культурні зустрічі, де хто вірші свої зачитував, хто грав, хто співав… Щотижневі репетиції - це вже інша компанія…проте на якісь виступи (якщо свої)можна всіх зібрати у себе в клубі чи піти підтримати гурти друзів … І всякого ще різноманітного Ех
-
Слава роботам!
-
Ох вже ці люди 😁
-
Приблизно то саме і я робила:) поки не пішли маленькі сопливі діти 👼 😁 От навіть недавно їздили на кабіну, як тільки кудись їхати…починається як не срачка так понос🙄 температура 🤒 звідкись береться… нічого не знаю, всім адвіл роздала, зібрала всіх під пахи і поїхала! В мене вихідний, мамі треба відпочинок 😂
-
Мені колись чоловік сказав, мовляв, давай шукай собі якийсь тур і їдь відпочивай на море, бо змучена, а я із дитиною буду. Тільки так щоб десь поза межами України, щоб із нервів не рванула додому. Отак я полетіла тоді відпочивати…і відпочила ж 🥹 Потім такий же фінт був ще декілька разів… А потім вже таку саму штуку вже моя мама сказала, аби ми вдвох рванули кудись, а вона із онучкою була А потім і всі разом були Кайф коротше
-
Доброго вечора. Дивлюся багато хто, дискутує на тему цін на нерухомість в Віні. Хотів би поцікавитись у новоприбулих: скільки відсотків від сімейного доходу ви готові платити за іпотеку? Почали цікавитися цим питанням, і коли починаєш шукати щось, то виходить що на ринку не так багато й варіантів є…
-
Та то більше для декору, їсти з них треба мити, а якщо мити здається та краска скоро злізе;)