Українська Манітоба
-
це крута річ коли роблять 2-3 аппарт з окрремимм входами. я думав над багато квартирним будинком. працював в цьомму році з дядькою який купує такі будинки, робить реноввацію та продає чи здає. але ціни там прям ох і мініммум 20% отдразу потрібно + на вкладення. я поки так не став на ноги але ця ідея теж подобається
-
www.realtor.ca/real-estate/27702595/1-69-fermor-avenue-winnipeg-st-vital Друг має щось подібне, заробляє і мортгедж виплачується
-
та це меене влаштовує на всі ммільйон відсотків і побудувати і керувати. Моя мрія з первих днів як я почав займатись будівництвом, навівть дивитись в цю сторону, це побудувати котеджне місстечко. в Украіні простоо тупо часу не вистачило дойти до цього, як раз перед початком війни, я керував одразу 4 проектами, вже сам ммайже не працюючи, тільки з тиммм що ссупер цікаво. і тут такий відкид назад. А потім Канада в 23му
-
Not really. Канадці в середньому 5 років на одному домі проживають. Так за 20 років спокійно можна назбирати великий equity
-
Я ж тому й кажу freehold
-
Ага, краще взяти дім за $300к і попасти ще на $50к ремонтів + utilities + taxes etc
-
Бувають маленькі будинки ж. У нас 3 bedroom невеличкі і зало-кухня. Всьо )) без бейсмента, бо а нафіга. Ну і гараж (це зручно). Кілька років тому, коли був час моргідж поновлювати, вагалися а чи не змінити будинок на більший. І вирішили, що нам вдвох (дитинушка, сподіваюсь, звалить навчатися кудись подалі через півтора роки) великий будинок лише в напряг буде 🤷🏻♀️ Перефінансували на ремонт, і задоволені.
-
Бо помилка брати дім відразу за 500к
-
Після останніх виборів в США я вже нічому не здивуюсь
-
А тепер уявіть собі, що уряд почне нормально видавати перміти на будівництво , унормують імміграцію і ціни на ринку стабілізуються / почнуть падати, перспективи?
-
ну я розумію канадців, розумію іх математику, але поки як я бачу зараз не найкращі часи в Канаді. Для ноовоприбулого, який тут два роки, якось не по собі брати на плечі борг в 300к, не розуміючи чи залишусь я тут взагалі. Бо он номінаціі чекаю вже міссяців 7.
-
Свій бізнес - це бомба взагалі. Ніхто не обмежує в робочому часі, працюй хоч 20 годин підряд, навіть нервовий зрив запланований на вихідні, але якщо треба, зробиш в ньому перерву, щоб вирішити якусь несподівану фігню) 10 з 10, хайлі рекомендед
-