Українська Манітоба
-
Бо помилка брати дім відразу за 500к
-
Після останніх виборів в США я вже нічому не здивуюсь
-
ви ж розумієте що такого не буде. Це один з пунктів економіки.
-
А тепер уявіть собі, що уряд почне нормально видавати перміти на будівництво , унормують імміграцію і ціни на ринку стабілізуються / почнуть падати, перспективи?
-
ну я розумію канадців, розумію іх математику, але поки як я бачу зараз не найкращі часи в Канаді. Для ноовоприбулого, який тут два роки, якось не по собі брати на плечі борг в 300к, не розуміючи чи залишусь я тут взагалі. Бо он номінаціі чекаю вже міссяців 7.
-
Свій бізнес - це бомба взагалі. Ніхто не обмежує в робочому часі, працюй хоч 20 годин підряд, навіть нервовий зрив запланований на вихідні, але якщо треба, зробиш в ньому перерву, щоб вирішити якусь несподівану фігню) 10 з 10, хайлі рекомендед
-
та мив би залюбки і трансфер би зробив з міста, щоб можна булоо легко випити та відпочити. і дитячий будиночок окремо, щоб і від дітей відпочити.
-
Все залежить... Знайома за 15 років розвинула компанію, потім продала за $50 млн. Потім, через кілька років відпочинку, пішла працювати CEO однієї компанії. Змучилась від нічого нероблення.
-
такого теж там не буває, я за вссе життя працював місць яяк був студентом і в Канаді бо ПР в бізнесі відпочинку - майже немає, так думають тільки ті які імм не займались. я навіть коли іздив на відпочиноок працювавв, так не стільки, але всеодно ж
-
Та тут такого до фіга також. Хайкінг, каяки - стандартні розваги в Манітобі.
-
Потім можна казати знайомим що не захотіли їхати закордон бо "кому ти закордоном потрібен, будешь туалети мити": - Всі так як ви і казали, нарешті мені пощастило і влаштувався мити туалети. У власному комплексі з кількох будинків 😀
-
Свій бізнес тоді. 15 років фігачите, а потім 5 днів відпочинку
-
хочу апоінтмент в банк і відкрити рахунок юсд) частину грошей туди перевести))
-
Готуємось до найгіршого сподіваємось на краще.
-
так потрібно пр, а потім вже. та і за цей час хоч мова буда. Я півтори роки тоому як виізхав з Украіни, запитував у дружини, як сказати що я хочу іжу з собою забрати, а зараз звоню в банки, інтернетчикам і собачусь з ними за милу душу)
-
Так і роблю, але так бізнес на 50 млн рідко побудуєш.
-
Можна працювати 9-5 а потім бізнесом займатися)
-
Ось тому і потрібно підтримувати український бізнес в Манітобі і в Канаді.
-
Ну, а якщо ви працюєте по 8-10 годин на день, то також не відпочиваєте особливо.
-
так, тільки вона 15 років не бачила що таке відпочинок. це я розумію. Але коли вона продала, то вона вже і не в бізнесі - тому то і відпочинок)))
22 Jan 2023, 08:02
222189/238310
less than a minute ago