Українська Манітоба
-
Та тут такого до фіга також. Хайкінг, каяки - стандартні розваги в Манітобі.
-
Потім можна казати знайомим що не захотіли їхати закордон бо "кому ти закордоном потрібен, будешь туалети мити": - Всі так як ви і казали, нарешті мені пощастило і влаштувався мити туалети. У власному комплексі з кількох будинків 😀
-
Свій бізнес тоді. 15 років фігачите, а потім 5 днів відпочинку
-
хочу апоінтмент в банк і відкрити рахунок юсд) частину грошей туди перевести))
-
Готуємось до найгіршого сподіваємось на краще.
-
так потрібно пр, а потім вже. та і за цей час хоч мова буда. Я півтори роки тоому як виізхав з Украіни, запитував у дружини, як сказати що я хочу іжу з собою забрати, а зараз звоню в банки, інтернетчикам і собачусь з ними за милу душу)
-
Так і роблю, але так бізнес на 50 млн рідко побудуєш.
-
Можна працювати 9-5 а потім бізнесом займатися)
-
Ось тому і потрібно підтримувати український бізнес в Манітобі і в Канаді.
-
Ну, а якщо ви працюєте по 8-10 годин на день, то також не відпочиваєте особливо.
-
так, тільки вона 15 років не бачила що таке відпочинок. це я розумію. Але коли вона продала, то вона вже і не в бізнесі - тому то і відпочинок)))
-
ні ну ті хто тут давно, то так. я за тих хто тут рік-два
-
Круто, давайте)
-
Звичайно, але є і ті хто вже пройшов цей шлях і шукає ще більшого збагачення
-
Ну чого збанкрутують. Просто перестануть працювати, бо мають невеликий масштаб.
-
буду іх конкурентом найближчому чаасі, тільки в Манітобі. Ну не тільки маркетинг, в основному веб-розробка
-
Сьогодні мав зустріч з одними потенційними клієнтами. Молоді хлопці з Шербрука, Квебек, почали маркетингову компанію два роки тому і вже вийшли на оборот понад 60 млн/рік. Є різні історії.
-
Так, але всі теж не побудують такі бізнеси. Більшість просто збанкрутують.
-
ну я прокидаюсь в 6 щоб попрацювати на себе, іду на роботу, 10 годин там, і потім до 12 працюю за пк далі. благо що специфікація моєі осввіти та досвід дозволяє працювати ремоут, точніш вже проостоо керувати агенцією яка працює в Укрраіні. Але вже дуже та дуже хочешься перевести іі на місцевий ринок. Що в планах на 10ту річницю.
-
згоден з цим, тоому і відповів іншомму, що це частина економіки Канади і уряд не буде навмисто знижуввати ціни і послабляти регуляцію.
22 Jan 2023, 08:02
222198/238524
8 minutes ago