Українська Манітоба
-
Можна працювати 9-5 а потім бізнесом займатися)
-
Ось тому і потрібно підтримувати український бізнес в Манітобі і в Канаді.
-
Ну, а якщо ви працюєте по 8-10 годин на день, то також не відпочиваєте особливо.
-
так, тільки вона 15 років не бачила що таке відпочинок. це я розумію. Але коли вона продала, то вона вже і не в бізнесі - тому то і відпочинок)))
-
ні ну ті хто тут давно, то так. я за тих хто тут рік-два
-
Круто, давайте)
-
Звичайно, але є і ті хто вже пройшов цей шлях і шукає ще більшого збагачення
-
Ну чого збанкрутують. Просто перестануть працювати, бо мають невеликий масштаб.
-
буду іх конкурентом найближчому чаасі, тільки в Манітобі. Ну не тільки маркетинг, в основному веб-розробка
-
Сьогодні мав зустріч з одними потенційними клієнтами. Молоді хлопці з Шербрука, Квебек, почали маркетингову компанію два роки тому і вже вийшли на оборот понад 60 млн/рік. Є різні історії.
-
Так, але всі теж не побудують такі бізнеси. Більшість просто збанкрутують.
-
ну я прокидаюсь в 6 щоб попрацювати на себе, іду на роботу, 10 годин там, і потім до 12 працюю за пк далі. благо що специфікація моєі осввіти та досвід дозволяє працювати ремоут, точніш вже проостоо керувати агенцією яка працює в Укрраіні. Але вже дуже та дуже хочешься перевести іі на місцевий ринок. Що в планах на 10ту річницю.
-
згоден з цим, тоому і відповів іншомму, що це частина економіки Канади і уряд не буде навмисто знижуввати ціни і послабляти регуляцію.
-
Супер. Але і ті хто тут давно мають свої проблеми і побажання. Усі в кого є нерухомість не бажає різких коливань в ціні наприклад
-
ведемо підготовку) на день реклами скористаюсь мможливістю тут
-
Всі, хто має нерухомість, хочуть тільки росту ціни на нерухомість 😁 Я б хотів, аби виросло в двадцять разів за рік, щоб продати і тоді вже не паритись якимись бізнесами 😂😂😂
-
Можна, ви хочете тур кругом міста?
-
а підкажіііть, тут коптером просто не політати?
-
В цьому випадку рент краще
-
Але і то добре, хоч є дах на головою :)
22 Jan 2023, 08:02
222205/238717
about an hour ago