Українська Манітоба
-
Так
-
Nav canada drone selection tool
-
1) я теж вважаю, що краще заплатити і не паритись. Але для людини це перший штраф за 2 з половиною роки тут.
-
Drone pilot canada - закачайте аплікацію. Я в школі в минулому році викладав відео зйомку з дрона
-
Так, -5 пойнтів, якщо зловлять з мобільним телефоном в руках If you're caught, you'll receive a three-day licence suspension for a first offence and a seven-day suspension for subsequent offences. Upon conviction, you will also receive a $672 fine and five demerits. www.mpi.mb.ca/wp-content/uploads/2022/10/Distracted-Driving.pdf
-
Так, рекомендую спочатку через аплікацію політати, потім вже на мавіку, я зараз fpv обожнюю)
-
Саме так. Центр то для туристів, що там робити. Я Хрещатик 10 дорогою старався обходити, навіть в офіс біг боса на Володимирській їздив через Золоті Ворота метро.
-
Ви просто звикли швидше за все трохи по-іншому. Не до "панщини". Від години до години по моделі совка. Продуктивність така собі. Хто працював не 8-9 годин на день а головою, тому трохи важко звикнути. Коли виконуєш задачі самостійно, без прив'язки до часу і графіку і робота цікава, мотивуюча, ніхто не замахує - тоді в рази краще себе почуваєш. Складається враження що тут акцент на багатогодинний "процес" в'ялотекучий хоча інтенсивний процес а не на результат. Хоча людям які не звикли до самоорганізації, незалежності, розвитку, перспектив і відповідальності - а просто хочуть прийти на роботу в 8 і в 6 піти - так навіть краще.
-
Прийшов на роботу, кофе, обмін новинами з колегами з відділу, перегляд ранкових новин в інтернеті, обговорення чому в сусідніх відділах люди геть не працюють і тому затримують процес. Ну а потім вже і обід. Після обіду перегляд економічних новин в інтернеті, роздуми що купити, що продати, коли буде війна, доїдання залишків їжі що принесли добрі люди з події сусіднього багатого відділу
-
Не зважаючи до чого я звик . 5 днів ібашити, щоб після цього мати два дні на передохнути , та підготуватися до наступних 5 днів ібашити . І десь раз на рік на 10 днів шиканути на морях/готелях. І так років 40- це якась херня . Дуже не справедливе життя та соціальний строй в цілому . Десь бачив тезу , що при отому феодалізму, люди їбашили в рази меньше , ніж ми з вами зараз . Виходе якість воно по конченому . Стільки агентів ШІ, компутери, автоматизація - а їбашити треба як на смерть. Це ще збс , якщо вистачає оціх 5 днів відпрацювати. Народ ж працює ще більше ,без зупинки взагалі .