Українська Манітоба
-
Треба міняти логотип тесли на свастику😁
-
Отакі вони канадські діти 😎 шо там ядерний реактор треба? Легко 🤌
-
Карма вона така:)
-
Друзі, якщо ви ще не чули про наш новий проєкт QuizLab, то саме час дізнатися! Це захоплююча командна гра, де ви зможете перевірити свій розум, дізнатися багато нового та весело провести час у компанії однодумців. Не пропустіть нашу наступну гру вже цієї п’ятниці! Щоб бути в курсі всіх новин і подій, доєднуйтеся до нашого Telegram-каналу. t.me/quizlabWPG Будемо дуже вдячні за вашу підтримку
-
З 1 лютого здається двоповерховий таунхаус в саблет 3-кімнати $1,809 на місяць парко-місце перед вікнами входить в ціну. Район Lakewood, поруч Walmart, Co-op, Shoppers, банки. Дуже безпечний район, поруч дві школи та дитячі садочки. Pet friendly. Орендарі платять всі комунальні. Дуже просторі кімнати. Пишіть в особисті
-
Це ще Royal Canadian Air Forces не підключили…. Капітуляція Вашингтону буде за 2-3 дні☝️
-
А я не здивований. В той час коли у нас було іграшкову машинку мати за щастя, у них в 1950-60 роки таке продавалося..
-
Та я теж не здивована, деколи страшно стає якщо «рядовий» школьник може зробити таку штуку, то що буде далі? 🫣
-
Далі вони відмовляться від традиційного пального і перейдуть на речарджбл ядерні батареї. А у 2070 році Америка нападе на Канаду, а Китай з Рашкою на Америку. А потім буде ядерний апокаліпсис. Тому я б краще будував бункер :D
-
Чого. Цілком імовірно. Зараз 2025 і мені 51.
-
Коли жив в даунтауні - не мав взагалі сімейного лікаря і всі свої звернення, які припали на тей час вирішив через одну й ту ж саму walk-in clinic (аналізи, УЗД, МРТ, дихальний тест, звернення до спеціалізованих лікарів) і аж потім підписав з лікарем договір