Українська Манітоба
-
Я вже прочитала в гуглі все, що знайшла про цього лікаря і думаю, справа просто в тому, що він молодий і закінчив університет в 2022. Тобто він молодший за більшість зубів мудрості, які він видаляє своїм пацієнтам)
-
Ну головне пр як на мене Як я зрозуміла в Вінніпезі вже не так просто його отримати
-
Наскільки я розумію там також є рурал програми і вони наче не гірші Але стверджувати не буду
-
Ну не прям легко але так Було
-
Якщо мешкали в Європі то контраст звичайно є . В питанні роботи на мою думку тяжко . Але ж дивлячись хто ви що вмієте і т.д. І від того і залежить ваш заробіток. Питання якщо ви з сімʼєю наприклад сюди хочете приїхати буде важно перший час все налагодити/ питання чи є у вас дитина або якщо немає то проблема з садочками, школами відпадає відразу . Працюючи вдвох можна щось відкласти однозначно. Житло ? +- все залежить від того що вам потрібно. Жити можна . Як і будь де в принципі . Але то що манітоба найдешевша це точно.
-
Ми їхали дуже давно, але критерії можуть бути подібні і тепер у багато кого: вибирали щоб було відносно affordable житло та життя в цілому, і щоб місто було не дуже мале (бо в менших містах і перспективи по роботі чи навчанню менші). Все це знайшли у Вінніпегу. Ще з позитивного виявилось що місто надзвичайно привітне до українців та іммігрантів, з негативного- холод. Але ми їхали з ПР, то цей критерій не був для нас важливий
-
- Я хочу вийти за вашого сина, тому що люблю його, а не тому, що ви дантист. - У мене троє синів, за кого конкретно ви хочете вийти? - Та неважливо. (с)