Українська Манітоба
-
Зауважте не я це сказала😁
-
Я приїхала в 2022, тут була зовсім інша житлова ситуація. Ну і у мене був конкретний район, я так сходу не можу вам відповісти, на жаль, як це зараз тут робиться. Якщо вам не горить переїжджати завтра, я би зконтактувала з менеджментом будинку, що вас цікавить, і запитала коли буде найближча квартира available. Так можна за місяць-два вперед зняти хороший варіант, який звільниться, я так другу квартиру знімала. Серед того, що вільне прям зараз, можна знайти щось теж. Це залежить, наскільки затребувана нерухомість в районі, що вас цікавить
-
Їх просто тут дуууже багато, Манітобу ще називають провінцією 100000 lakes, a якщо ще дощщове літо то тут їх цілі армії літають 😁
-
Знайома приїхала в грудні, без роботи, подзвонила в офіс мого будинку, прийшла на наступний день на огляд, одразу заповнила заявку, за годину отримала одобрення, на наступний день забрала ключі. Але ж різні компанії та менеджери, це типу швидкий, але реальний варіант. Ніяких 3 міс наперед, лише демедж депозит.
-
Якщо ніхто не побачив то ніяких, а якщо камера десь зафіксувала дадуть штраф, сорі;(