Українська Манітоба
-
На falcon lake були) біля найгарда коттеджу)
-
С січня оновлюються бенефіти на рік І багато людей намагаються записатися на грудень щоб встигнути використати залишки Тому в січні / лютому не такі черги Може із-за цього все вільно Ще скажу що до моєї лікарки теж не так важко потрапити (якщо це не грудень ) , але вона золото Вечірній час важче знайти А посеред дня - будь ласка
-
Dr. Synjyn Biluan, East Kildonan Dental Clinic
-
Makes sense 🙂
-
Ще пойнт, що грудень - останній місяць для витрат, в тому числі медичних, які будуть списані з податків
-
Так, його дуже довго чекати, тому пропонують запис до доктора Сінджина)
-
Ні, гроші у вас заберуть тільки тоді коли вже підпишете документи з адвокатом на мортгедж. А тут мова йде щоб показати потенційним кредиторам вашу спроможність на іпотеку
-
Та в мене взагалі першочергово запит був абсолютно інший бо гроші є і вони ввезені ж мною і задекларовані на кордоні були. Просто почали вже іншу тему піднімати, мені за те щоб відлежатися грошам щось інакше розповідали сама співробітники банку але я не сильно зрозуміла чесно кажучи Але для мене основний факт що все одно грошам треба таки відлежатися 3 місяці мінімум
-
Так, але для банківського документу який вказує що на момент подачі вами документів до іпотечного брокера у вас на chequing/saving рахунку були гроші