Українська Манітоба
-
Брр, вони такі противні 😖 Ми так на кемпінг якось приїхали на Дофін лейк, їх там теж мільйон було:(
-
Ми якось вибрали невдалий день поїхати на Хеклу. Там були мільйони fish flies.
-
Ну та вони не кусаються але оце сідають на тебе і повзають чи крилами своїми шось там рухають, короче брр 🫣
-
вони вегетаріанці, не бійтеся
-
www.honestdoor.com Сьогодні спілкувався з родичкою ріалтором - ціни більш менш правдоподібні. Це скоріш за все просто вебсайт для інформації: HonestDoor — канадський вебсайт, який надає безкоштовний доступ до понад 100 мільйонів даних про більш ніж 9 мільйонів об’єктів нерухомості по всій країні. Платформа пропонує актуальну інформацію про ринок житла, включаючи середні ціни на будинки, обсяги продажів, кількість оголошень та ринкові тенденції. Користувачі можуть отримати миттєву оцінку вартості свого будинку за допомогою безкоштовного калькулятора “Скільки коштує мій будинок”, який надає оцінку за 10 секунд. HonestDoor також пропонує послуги з розміщення оголошень на MLS®/REALTOR.ca за $500 та повернення до 70% комісії при купівлі нерухомості через їх платформу. Для мешканців Вінніпега HonestDoor надає детальні звіти про ринок нерухомості, включаючи середні ціни на будинки, обсяги продажів та ринкові тенденції. Крім того, на сайті можна переглянути нещодавно продані об’єкти нерухомості у Вінніпезі, що допомагає користувачам отримати уявлення про поточні ціни та активність на ринку. HonestDoor є корисним ресурсом для тих, хто цікавиться ринком нерухомості в Канаді, надаючи прозору та актуальну інформацію для прийняття обґрунтованих рішень.
-
Тоді тільки можу порадіти за Вас і напевно спитати поради як мати такий позитивний досвід ? Бо коли мого 2- ку вкусила якась оса чи щось таке , йому зробили рентген , за що окремо вдячна , але , коли я лікарю показала місце де знайшла укус , бо що ж я мала робите ще 5 годин очікування як не розглядати дитину 🙈 Лікар сказала» що з рукою все ок, але потрібно накласти гіпс «. Після питання для чого?? З рукою ж все добре , вона сказала , він не згинає руку 🫠 Кажу , очевидно, що він не згинає бо опухла ж 👀 Ми просто забрали дитину під закатуючі очі до лоба лікарки і вуаля , через 2 дні рука стухла . Ну якось так
-
Доброго дня! Спробуйте податись ось сюди: www.caisse.biz/en/job/member-service-representative-prov/ Це початкова позиція в компанії, але часто зʼявляються нові, кращі позиції на які за бажанням подастесь. Зараз обʼєднались Caisse/Westoba/Assiniboine Credit Union. Компанія стала чималенька - можливостей для росту буде чимало. Я працюю в Assiniboine CU вже 1.5 роки.
-
Кілька питань: - як саме лікар сказала «накласти гіпс», чи памʼятаєте ви слова, які вона використала? - я правильно розумію, що з одного випадку (з приводу якого я маю підозру, що ви невірно зрозуміли лікаря) - якщо таки лікар хотіла прям гіпс таки накладати, ви зробили висновок про всю медичну систему, що вона лайно? - а це медична система саме Вінніпегу, чи манітоби, чи всієї Канади лайно? Як далеко екстраполюється ваш висновок?
-
www.mmf.mb.ca/jobs/administrative-assistant-4 - спробуйте ще сюди податись. Не знаю чи ця вакансія ще актуальна, але на всяк випадок може занесіть резюме в їх головний офіс, Main 200, 7 поверх.
-
Ось так й народжуються легенди про несправедливий соціальний стрій в Канаді... 😱 Давай подивомося, чи то насправді воно так 🧐 "5 днів Ї#@шити шоб відпочити 2...." 🤔 Беремо калькулятор й календар....📅📊 Рахуємо 365 днів на рік 260 робочих днів, 10 з яких - стат холідей - ви не поацюєте, але гроші отримуєте, тотрахуємо все одно їх за вихідні... Таким чином маємо 250 робочих. 🔨🔧🪚🪛🪜🥾 Рахуємо: 365 днів на рік - 250 робочих = 115 вихідних на рік 🥸 Не забуваємо додати сюди 10 робочих днів відпустки 🤓 Таким чином маємо по ітогу: 115 вихідних + 10 днів відпустки == 125 днів відпочинку на рік 125!!!!🧐 Щукамо фінальне співвідношення робочих до вихіних 🤓 250 / 125 == 2 : 1 В Канаді люди відпочивають Кожен Третій День 😵💫 🤠 🥳 Згадаємо що Моше 😇заповідав відпочивати кожен сьомий день, й розуміємо, що Кожен Третій День відпочинку це майже як у Христі за пазухою 🥳🥳🥳 То не так й же все й погано, шановні На справді достатньо Їб@#ити тільки 2 дні щоб відпочити Третій 🥂🍧 Всім чудового вечора