Українська Манітоба
-
Ось так й народжуються легенди про несправедливий соціальний стрій в Канаді... 😱 Давай подивомося, чи то насправді воно так 🧐 "5 днів Ї#@шити шоб відпочити 2...." 🤔 Беремо калькулятор й календар....📅📊 Рахуємо 365 днів на рік 260 робочих днів, 10 з яких - стат холідей - ви не поацюєте, але гроші отримуєте, тотрахуємо все одно їх за вихідні... Таким чином маємо 250 робочих. 🔨🔧🪚🪛🪜🥾 Рахуємо: 365 днів на рік - 250 робочих = 115 вихідних на рік 🥸 Не забуваємо додати сюди 10 робочих днів відпустки 🤓 Таким чином маємо по ітогу: 115 вихідних + 10 днів відпустки == 125 днів відпочинку на рік 125!!!!🧐 Щукамо фінальне співвідношення робочих до вихіних 🤓 250 / 125 == 2 : 1 В Канаді люди відпочивають Кожен Третій День 😵💫 🤠 🥳 Згадаємо що Моше 😇заповідав відпочивати кожен сьомий день, й розуміємо, що Кожен Третій День відпочинку це майже як у Христі за пазухою 🥳🥳🥳 То не так й же все й погано, шановні На справді достатньо Їб@#ити тільки 2 дні щоб відпочити Третій 🥂🍧 Всім чудового вечора
-
А з чого ви зробили висновки, що я не зрозуміла? І як тут не зрозуміти коли приходить інший лікар який вже готовий накладати гіпс . Це якщо що один із випадків . Із рвотою приїжджали по швидкій і так само очікували , і коли лікар без аналізів ставила діагнози. На кшталт , хм, а може це вірус або те що дитина має стрес після літака. Але , рвоту це не зупинило , поки я сама не почала консультацію зі своїми педіатрами .
-
Та отож, важко сказати, що саме сталося зі слів матусі. Ми бачимо лише як вона сприйняла ситуацію. Можливо, у лікаря були підстави вважати, що дитина нечаяно травмувала руку, може від несподіванки укусу вдарилась рукою - може там характер опухання був такий, що лікар вирішила перевірити, чи нема травми рентгеном. Хз 🤷🏻♀️ (але це б тоді пояснило, чому руку пропонували помістити в cast, і я думаю що пропонувався soft cast або splint, тобто просто тимчасова підтримка/іммобілізація кінцівки)
-
Ще для більш позитивного мислення , можна порахувати , що ми ж не цільний день працюємо з тих 250! А тільки 8 годин ! 250*8 =2000!!! А це всього на всього 83 доби праці! Блискавка!!!!!⚡️ У Канаді люди працюють 83! Дня із 365!!! 282 дня! Життя у раю 🫢🙌🙌🤌 1 день працюють! 4 дня відпочивають! Це навіть краще , ніж я мрію! 2 дня ібашити щоб 5 відпочивати! У Канаді всього на всього 1 день працюєш і 4 відпочиваєш .
-
Ні, ви не відповіли на мої питання. Давайте я повторю: Кілька питань: - як саме лікар сказала «накласти гіпс», чи памʼятаєте ви слова, які вона використала? - я правильно розумію, що з одного випадку (з приводу якого я маю підозру, що ви невірно зрозуміли лікаря) - якщо таки лікар хотіла прям гіпс таки накладати, ви зробили висновок про всю медичну систему, що вона лайно? - а це медична система саме Вінніпегу, чи манітоби, чи всієї Канади лайно? Як далеко екстраполюється ваш висновок?