Українська Манітоба
-
Я пояснила ситуацію . До речі , забула дописати , після того як ми забрали дитину , за кілька днів мені подзвонив травматолог і ми поїхали на огляд на 75 Poseidon . Бо дитину ж я забрала , і лікар вирішила, що я не права , і о диво . За 2 чи 3 дні коли ми зʼявились на огляд , травматолог вже не бачив навіть опухлої руки .
-
Я бачу ситуацію так: ви приходите з двохрічною дитиною з опухшою рукою, не знаючи що сталося, вам назначили рентген (зауважте деякі люди з переломами годинами чекають на рентген, а я майже впевнений що двохрічній дитині зробили пріоритет і рентген був як найшвидше), нічого не побачили на рентгені але ви почали показувати якусь дирку від якогось укусу і лікар стандартно сказав: "давайте ми зафіксуємо руку", ви почули cast і зразу в очах "гіпс" а насправді могла бути фіксуюча матерія. Все це було безкоштовно, вашій дитині нічого не загрожувало , і ви перегрузили медичну систему, і ще й назвали її лайном
-
Добре, ок, все звалили на мої емоції , яких не було , але ок. По- друге , поясніть мені тоді реакцію іншого лікаря, яка хотіла щось там на кладати, але дитина зарухала рукою і вона вже третя говорить тій першій , що дитина окей і нічого йому не потрібно . Я вже чесно не слухала їх розмову , по вже втомилась і пішла додому .
-
То ще добре, що у social services лікар не звернувся, бо мати відмовилась від лікування))) просто подумав, що дикі іммігранти lost in translation
-
Додам, що той факт, що через кілька днів дзвонив травматолог з клініки біля Panam басейну і запросив на огляд, свідчить про те, що лікар в ER мав обґрунтовані підозри, що з кінцівкою можуть бути проблеми, не дорівнюючи просто укусу. І сам факт того, що case дитини не закинули «ну раз мати забрала дитину, то хай як хоче ото там собі», а довели далі до follow up від травматолога, як раз свідчить про те, що медична система тут норм.
-
Ми всі розуміємо ваше материнське серце, але просто вам намагаються пояснити, що гіпс не накладуть вам ніяк після ренгену, на якому нічого не виявлено. А на укус може бути алергічна реакція, особливо якщо дитина маленька і ви можливо вперше стикнулися з укусом, не знаєте яка індивідуальна реакція у дитини, тому лікар і виявила турботу до вас, А ви ще й звинувачуєте
-
-
СКРИПТ ДЛЯ ВІДОБРАЖЕННЯ СЛОТІВ Рекомендую використовувати Google Chrome 1. Заходимо на сайт e-consul и робимо все як завжди. 2. Завантажуємо розширення Tampermonkey по цьому посиланню — chromewebstore.google.com/detail/tampermonkey/dhdgffkkebhmkfjojejmpbldmpobfkfo 3. Це посилання на скрипт яке ви вставляєте в Dashboard > Utilities > Import from URL — dyoristcode.github.io/e-consule/e.user.js Одразу хочу сказати шо це одноразова акція, якщо це перестане працювати, то ніяких фіксів не буде(бо то робив не я). Також хочу сказати шо в мене немає часу на те шоб допомогати тому у кого щось не виходить. Мій друг витратив час шоб то написати, я записав інструкцію(сподіваюсь шо зрозумілу). Всі особисті консультації за гроші. Сподіваюсь на ваше розуміння. Всім удачі!
-
Дикість в відмові від лікування і невспромозі зрозуміти, що відбувається Зрозуміло, що вам було недостатньо розуміння англійської, щоб адекватно оцінити ситуацію та запитати лікаря про діагноз та результати діагностування