Українська Манітоба
-
Так це ж чудово, що не знадобився! 🙂 Щоб ви обрали: - звертаєтесь до лікаря, лікар оцінює всі можливі варіанти розвитку ситуації і можливі ускладнення, робить додаткові маніпуляції, щоб цих ускладнень не було - а потім виявляється, що і не треба було, ніяких ускладнень не трапилось або - звертаєтесь до лікаря, він вирішує проблему, але не зважає на можливі ускладнення, ніяких додаткових маніпуляції не робить - а ці ускладнення трапляються, і стан дитини погіршується, і нова проблема виникає ?
-
Це ж ви у дитячій ER були?
-
Шось не сходиться. Навіть якшо всі ці вихідні брати кожен тиждень, то виходить ви будете працювати менше півроку по 4 дні(20 тижнів) і потім знову буде 5 днів + 2 вихідних, так шо нема відпочинку кожен 3й день 😅
-
Так ось маю 2 протилежних випадки, що не свiдчать взагалi про погану медицину чи про суперхорошу. Перший випадок: у мене зараз загострення пієлонефриту праворуч, прийшла вчора у волк iн клінік, із симптомами, не описуватиму, вони стандартні. здати аналіз не змогла вчора через болі, мене пропальпували, постукали по спині, сказали, що схоже на пієлонефрит (у мене в анамнезі хронічний двосторонній двосторонній). Мені виписали антибіотик, мене Не відправили додому пити чай з ромашкою (як у Сербії), дали направлення на аналізи, сказали якщо стане дуже погано – треба до шпиталю. це гарний випадок