Українська Манітоба
-
Відтоді як Трамп став президентом 😄
-
А відколи депортовують в військовому літаку? Чому не просто на звичайний рейс до Мексики, якщо це громадянин Мексики
-
Можливо настане той час коли в Канаді будуть виловлювати на війну щоб не бути 51 штатом))). І точно знайдуться ті які будуть кричати "ми ісконниє Амєріканци, ми хатім в радную гавань к матушкє" і ті "які нє создани для вайни а проста хатят спакойна жить пад любим флагам". Все як завжди, в кожній країні однаково. Може навіть Манітобська народна республіка буде))) А хто не встиг PR отримати - повоював, вижив і отримуй "корочку"))))
-
"адин язык!" Тим паче
-
Є купа безкоштовних додатків-планерів або за невеликі кошти підписка.
-
Як то кажуть, хочеш щось зробити добре - зроби сам) Ото й шукаю з ким зробити)
-
Мені не звичайний треба, хочу туди функцій додати 😄
-
Тільки тікати буде нікуди, бо аеропорти закриють
-
Тільки в попти Канади і США
-
І бюджет десь $50 тис за досить мінімальний додаток та простий бекенд, якщо потрібна реєстрація юзерів, хороший дизайн та ще якісь функції.
-
Наче пароми є
-
Нагадуємо про перелік документів для підготовки до подання податкових декларацій в Канаді 🎉 Ознайомтесь зі списком документів для: • Економії часу, збираючи лише потрібні документи ⌛ • Максимізації повернення податків завдяки експертним порадам та рекомендаціям 💰 ✔️ Ставте уподобайку та підписуйтесь на Tax Pro Canada на Facebook - і ми допоможемо вам легко пройти податковий сезон.
-
Ну в Манітобі вже було повстання, яке якраз і визначило Манітобу як окрему провінції, яка приєдналася до конфедерації
-
Хіба Канада була колись частиною USA? «Адин язик» тут не поспориш…
-
У нас нічого не сталося, а люди, у яких питання до якості бензину, можуть звернутися до мене, і ми разом з ними пройдемо всі етапи тестування пального в лабораторії, і я поділюся з ними результатами - нема чого приховувати.
-
Вінніпег в шортлісті на Оскар
-
youtu.be/y-373fptEXI?si=Zgezc5TVOTwaH9O6
-
Так, вже офіційно є офіс в Канаді
-
По правилам чату, реклама Брендона раз на місяць 😄
-
Ні-ні, Наталю, давай заманюй побільше людей у Брендон. Канаді потрібно більше міст із населенням до 200К.
22 Jan 2023, 08:02
222947/229239
8 minutes ago