Українська Манітоба
-
Хто знає до коли дійсні старі квитки на автобус? З 2024 року
-
Одужуйте! Нехай все заживе як на Єноті - безболісно та якнайшвидше 🙏
-
Вже наче рідко коли 3,99 в фрешко
-
Регулярно купуємо гречку по 3,99 або 4.99. Зазвичай у Фрешко на Ріджент. Якщо у вас постійно буде по 2,97 будемо купувати у вашому Волмарті. До речі, в якому Волмарті ви працюєте?
-
Так, давненько вже не було такої ціни.
-
Можливо, подивіться ще початок Сент Боніфасу, буквально через міст, я там на днях бачила таунхаус за $1050 на маркетплейсі, але не зберегла
-
Вболіваю за вас, щоб вам пощастило, але 1bdr саме в висотках даунтауна за $1100 - це дуже складно :( От є available в Fort Garry Tower, практично найпростішому серед висоток будинку (хорошому, просто без всяких лакшері штук), з того, що я бачила, це найдешевше. Моніторю постійно шматочок від Ассінібойн до Портедж, теж уже хочу переїхати, то за останні два роки ціна виросла прям сильно
-
З лютого відкривається будинок-май лаве❤️ після пожежі, відкривається знову! Якщо цікаво буде. 221 Stradbrook Ave
-
Доброго дня, люди добрі, хто оформлював закордон паспорт, може зустрічали таку проблему. В мене прийом на вівторок, сьогодні вони відправили мені листа на пошту, щоб я підтвердив що я приїду та буду там в такий час. Але коли я намагаюсь натиснути «так», або «ні» нічого не відбувається. Обидва варіанти «сірі» (неактивні) Що робити в такій ситуації? Які варінти?
-
Швидкого та ефективного відновлення 🙏
-
Так, я вже почитала, дуже шкода, будинку пару років всього