Українська Манітоба
-
А загалом, це звичайне самонавіювання. Якщо йому подібні твердження допомагають досягати цілей, то це дуже круто. Самонавіювання дуже потужний інструмент.
-
Чудово, мені подобається ваш настрій, так тримати.
-
Зарплата буде дуже гарною, але не довго 😀
-
із знанням китайської та ядерки представники Сі самі на Вас вийдуть 🌚
-
Доброго вечора! Мені були виплатили тоді коли приходила зарплата. Але це було давно.
-
Навіть про держсекторі це не коректне ствердження. Якщо вас дійсно хочуть на посаду де французька необхідна, то оплачують навчання.
-
З таким бекграундом я сам до нього завітаю!🤓
-
Хто підкаже якщо звільняєшся то виплату з/п повинні робити відразу чи в день коли приходила з/п? Чи повинні виплатити не використанні часи відпустки?
-
В день виплати зарплати. Тоді заплатять усе нараховане разом, включно з виплатами за невикористану відпустку.
-
Роботодавець повинен виплатити зарплату найближчим днем виплат чи не пізніше як за 10 днів. Відпускні має нарахувати.
-
Доброго вечора! Можливо хтось чув , чи приїде консул у березні до Вінніпегу, потрібно подовжити паспорти дітям? Дякую!
-
В день зп, тут такі правила, не в останній день як в Україні
-
Тобто в їх випадку оренда не покривала виплати по іпотеці, податки, страховку і додаткові платежі?
-
Ну та чому ні? Вони купили недорогий будинок за 350К. Дали 20% даунпейменту. Іпотека майже така сама як плата за оренду. Але додаткові платежі та податки то вже окрема справа
-
www.cbc.ca/news/canada/edmonton/edmonton-ukraine-russia-war-canada-visas-expire-1.7441373
-
Які прогнози Дмитро, чи є надія що після Березня 2025 такі шось подовжать для куетчиків? 🙏
-
Французька мова надасть вам перевагу лише в певних сферах. Думка, що вона має надати перевагу в будь-якій сфері і ви просто можете підійти до боса в будь-якій компанії і сказати дайте мені більше грошей, бо "жьо парль франсе'" - є хибною. Я вам більше скажу, на держ посади де вам за додаткове знання французької відвалять купу грошей зазвичай потрібне ще і громадянство. Тому краще спочатку зосередитись на ПР і громадянстві, а потім вже думати про інші агрейди.
-
Саме у їхньому випадку покриває платіж по іпотеці тільки. Все решту х власної кошені. Доречі, там чоловік столяр , то в Монреалі знайшов роботу не гіршу за Манітобу. І тільки із англійською.
-
Про Христю як лідера Ліберальної Партії
-
В мене думка, що все таки та Але згодом Бо побачать, що їх не така велика кількість залишилась всередині Канади Бо так ірсс думає, що нас так і є 300к або трохи менше А потім побачать статистику з продовжень скільки ще всередині Канади і тоді може щось придумають чи якесь продовження чи спец програма (звичайно з умовами певними, але легшими ніж самому пройти вибірку провінції) і тд
22 Jan 2023, 08:02
223506/232373
2 minutes ago