Українська Манітоба
-
Та то мій spell check
-
Я часто в тт бачу що треба зареєструватись учасником ліберальної партії А далі можна проголосувати Правда там всі канадці за карні чомусь (з тих хто ще взагалі планує голосувати за лібералів)
-
Цього не буде. Там порізали усі квоти. Якщо почнуть пускати українців повз чергу, то люди просто порвуть уряд на ганчірки.
-
А про Христю бачила, про Христа не бачила 😁
-
Канада зацікавлена в емігрантах-українцях
-
А як там зараз голосування ? Великий розрив в неї з карні чи не видно %?
-
А як страхова знає, де ви живете? Там же просто адреса і все
-
Хто про це зараз каже, у вас є посилання? Поки що бачимо зворотнє - яскравий доказ тому Малая Марселино, що завершила swo
-
Подивіться історичний цикл. Українці працьовиті, внесок у становлення Канади суттєвий. Канада заснована на українських коренях. Я би сказала, із власного досвіду, 70-80% населення Канади мають українське походження
-
Вчителька французької та англійської в Україні, мабуть, непогано заробляє, маючи такі знання мов🤣🤣
-
Цікава теза. Є докази?)
-
Я не маю на увазі неправду, просто у нас запитували тільки адресу квартири, яку ми страхуємо, а не нашу адресу проживання
-
Так.
-
Ну так. Я не дуже розумію, що ви маєте на увазі. Будь-яка невірна інформація може бути причиною для відмови у відшкодуванні. Дізнатися, де ви проживаєте неважко, якщо буде розслідування
-
Навіть в Манітобі лише 15% населення українського походження. По Канаді відсоток набагато менший😊
-
Як я розумію Манітоба, Саскачеван і Альберта?
-
Та можна і не визнавати. Нащо?
-
Це не так. Тільки три провінції Західної Канади визнають роль українців у розвитку провінцій.
-
Бо програма була дуже швидко створена…і цієї умови не прописали… Ех
-
Ніхто вам не обіцяв золоті гори. Лише від вас залежить, чи залишитись ви в Канаді.
22 Jan 2023, 08:02
223530/230971
20 minutes ago