Українська Манітоба
-
Тут не про те, щоб лише одні приїжджали А щоб допомогли реалізуватись в всіх професіях Бо фактично так і є серед новоприбулих, що більшість десь на кухні, складі чи доставці
-
Ну, ви просто ставите співрозмовників в незручне положення)))) Історія, географія, політика, література, мистецтво, світобачення - це не "коник" місцевих. Спілкуйтесь про рибалку, хокей, cabin's vacation, лижі, костко, погоду, taxes and bills, gas prices, mortgage - там буде все ок.
-
Погоджуюсь Тому і кажу що навіть така централізована система як в Німеччини не допоможе А хто дійсно захоче то і в Канаді добʼється допомоги Організацій теж достатньо ОФЕ, манітоба старт, іммігрант центр, needs і тд
-
Я вам більше скажу так на жаль завжди було, не тільки серед новоприбулих… Тут вже пані Татьяна писала що імміграція це маленька смерть, все приходиться починати з нуля… комусь везе і відразу себе знаходять в когось ідуть роки… таке нелегке життя іммігранта шо тут зробиш 🤷🏻♀️
-
Бачте, в мене на роботі тільки за останні років 2-3 приїхали близько десятка англійців до Канади. Імміграція з Азії закономірна, бо там більше людей
-
Я сама шукала за фахом фул-тайм 8 місяців. Але мова була, тут ще підтягнула
-
Так, деякі люди приїхали зі слабкою мовою на жаль…
-
То було в більшості від початку століття до 90- ранніх 2.000х. Все що після - 80-90% країни Азії.
-
Та і з мовою не дуже легко З власного досвіду Приїхав в березні офер на постійну роботу фул тайм отримав в грудні
-
Ну вже ж не настільки канадці примитивні 🤗
-
Бо, причина номер один - відсутність мови!
-
В Канаду іммігрують англійці, німці, австралійці. Зі свого оточення не знаю нікого з цих країн чи навіть з України, хто б поїхав назад.
-
Особливо на survival job.
-
Так, є і ті, хто їдуть. За 40 років вона заробила нормальну пенсію і може поїхала в Європу
-
О! Це ж добре! Трохи затримались вони тут. Але в родную гавань ніколи не пізно)))
-
У нас з ними різні цілі
-
Навіть в росію повертаються
-
Будемо чесні - море born and bread canadians тут з рідною мовою - сидять без роботи, на EI або теж на survival job роками. То що хотіти від людини яка приїхали навіть з якимось рівнем мови і на що їй надіятись.
-
Я знаю одну жінку яка поїхала назад до Німеччини два місяці тому проживши тут 40 років
-
Логічно…
22 Jan 2023, 08:02
223637/230013
less than a minute ago