Українська Манітоба
-
100% погоджуюсь. А взагалі зараз чи не найкращий час для імміграції в Канаду. - Англійську легко вивчити - роботи багато - грошей і місця вистачать на всіх - документи отримати - простіше не буває - не сподобалась Манітоба/Вінніпег? - спокійний переїзд в BC/Альберту: Калгарі чи Вікторію - фотки/хайкінг/метрополіси/подорожі/професії… Все у ваших руках. Вперед без заздрощів і все буде добре. P.s.: трохи сарказму але частина правди все ж таки є 😀
-
Більше десятка українці знаю, які побували свій бізнес відкривати зі старту і все failed. У різних сферах. Тільки ріелтори мають успіх 😂🤣 Ті хто вже тут давніше, то мають непогані бізнеси. Є також люди, які за 3-4 роки успішно тут відкрили констракшн компанію. Дехто купив ферму навіть.
-
Я не люблю дітей, коли за кермом😂
-
За пару місяців не реально. Проаналізуйте перспективі професії на наступні роки і програми у коледжі. Наприклад, зараз починається масові будівельні проекти у Вінніпезі, не зважаючи на перспективи рецесії у цьому році. Можна спробувати піти повчитися на інспектора із безпеки для будівництва.
-
Наприклад клас 1 на далекобійника 6 тижнів навчання, але 2 батьків на фурах при 2 малолітніх дітях то жорстоко😅
-
Підкажіть, на кого можна вивчитись за пару місяців, щоб потім можна було норм заробляти? Гроші на навчання є, англійська є, руки з плечей, по вмінням всього по-трохи
-
Та ясно. Все так. Але те, що в когось не виходить, хтось не бачить сенсу, комусь не подобається, чи просто хтось не вважає Канаду місцем для свого дрім лайф, це теж нормально. І чи потрібно комусь щось доводити чи когось переконувати залишатись? Особисто я так не вважаю.