Українська Манітоба
-
Більше десятка українці знаю, які побували свій бізнес відкривати зі старту і все failed. У різних сферах. Тільки ріелтори мають успіх 😂🤣 Ті хто вже тут давніше, то мають непогані бізнеси. Є також люди, які за 3-4 роки успішно тут відкрили констракшн компанію. Дехто купив ферму навіть.
-
Я не люблю дітей, коли за кермом😂
-
За пару місяців не реально. Проаналізуйте перспективі професії на наступні роки і програми у коледжі. Наприклад, зараз починається масові будівельні проекти у Вінніпезі, не зважаючи на перспективи рецесії у цьому році. Можна спробувати піти повчитися на інспектора із безпеки для будівництва.
-
Наприклад клас 1 на далекобійника 6 тижнів навчання, але 2 батьків на фурах при 2 малолітніх дітях то жорстоко😅
-
Підкажіть, на кого можна вивчитись за пару місяців, щоб потім можна було норм заробляти? Гроші на навчання є, англійська є, руки з плечей, по вмінням всього по-трохи
-
Та ясно. Все так. Але те, що в когось не виходить, хтось не бачить сенсу, комусь не подобається, чи просто хтось не вважає Канаду місцем для свого дрім лайф, це теж нормально. І чи потрібно комусь щось доводити чи когось переконувати залишатись? Особисто я так не вважаю.
-
Саме так. Найбільша помилка вважати, що ті, хто зараз приїхав, не можуть рівнятися на тих, хто приїхав 5-10 років тому. Я б навпаки сказав, що більшість людей приїжджає із доброю англійською, навичками, багато хто прилітає із непоганими грошима 😁😂. Деякі люди здають IELTS на 7-9 з першого разу майже без підготовки, а декому потрібно кілька спроб. Все індивідуально. Головне пам'ятати, що ті, хто приїхав раніше , такою мали свої виклики і не завжди йшли виключно по прямій дорозі. Я додам. Дехто з тих, хто прилетів одночасно з нами у 2018 році, по ПР, досі працюють на невисоких зарплатах та клянуть Канаду. Дехто працює також не невисоких зарплатах, але відчуває себе комфортно та безпечно у Манітобі. Багато хто досить добре влаштувався та почали робити кар'єри. Ще раз: у кожного своя лінія комфорту.