Українська Манітоба
-
Ну взагалі без мови , звичайно, на цікаву посаду не візьмуть. Але дзеркально якщо , наявність мови , не є причиною номер один отримання роботи, гарної . Потрібна наявність скілів, освіти , та бажання . Якщо б наявність мови дорівнювалось гарної роботи , то канадці та індійці б не сиділи на роботах за 15-18$ .
-
Підкажіть будь ласка чи хтось знає про apprenticeship у Вінніпезі ? Наприклад щоб стати велдером Як взагалі відбувається процес вступу туди чи обовʼязково мати пр і чи треба це робити через манітоба старт до прикладу ?
-
Manitoba start не має стосунку до Manitoba Apprenticeship www.gov.mb.ca/aesi/apprenticeship/
-
А може краще в соцмережах їх найти є імʼя і прізвище + по ідеї ви їх бачили і скоріш за все впізнаєте по фото
-
Також можете написати в цій групі на Фейсбук www.facebook.com/share/g/1QKjhhSMRs/
-
Питаю дружину, купити? А вона каже : Нащо? Катувати її будемо?
-
Отут я пас бо я не користуюсь ними ))) все що можу роблю. Але якщо ні то ні. Судячи з інформації то ж книга - тому не крадуть посилку бо книги нікому не потрібні 😂
-
Блін я сподіваюсь тут всі вважають шо трамп галімий ванючій педофіл збоченець і уродєц
-
Якщо apprenticeship to це тут www.manitoba.ca/aesi/apprenticeship/discover/mbtrades/welder.html
-
Шо обʼявляємо байкот штатам всім чатом? 😏
-
Манітоба старт має програму REDI, вчать безкоштовно зварювальників і сприяють сертифікації і працевлаштуванню. Певно це малося на увазі
-
Загалом потрібно 1800 годин вже напрацьованого досвіду і роботодавець який згоден вас відпускати на 9/8 тижнів навчання. Ви разом з роботодавцем підписуєте цю форму. Також можливо прийдеться пройти екзамен «на знання шкільної програми» он - лайн вдома. Потім три тренінги по 8/9 тижнів, після цього ви маєте право здати екзамен. Сама організація знаходиться на 100-111 Lombard Avenue.
-
Та нє, нацист звичайний, правда з деменцією 😅
-
Я задався такою ж ідею , купувати локальні продукти , бренди, які виробляють локально із локальних матеріалів . Oh boi
-
Був популярний тренд кілька років тому 100 miles diet
-
Був тут один, краснокєпочнік… Ви багато пропустили 😅
-
Support local 👏
-
Та йобу можна дати. Хер що знайти, а якщо і знайдеш, то воно коштує як нирка . Доречі , це мене ось прям трошки підбишує, тому що в Україні прям хош не хош будуть бренди , прям в руки кидатися, Українськи . А тут і днем з вогнем нічого не знайти, без танців з бубном .
-
Купа українців за останні 10 хв пішли відвідати музей 😁 повсюди чути українську мову
-
Памятаю щось таке було у 2014 в Україні. Але виявилось, що жити без російських продуктів неможливо, аналогів не було, або то просто дочки російських компаній🌝 Тут сподіваюсь хоч не так, а то в нас досі купа російського можна знайти на полицях😅
22 Jan 2023, 08:02
223671/240256
about an hour ago