Українська Манітоба
-
Знайомий вже 3 будинки так взяв, але брав недорогі, робив там косметичний ремонт і здає
-
Ну ветеринар і без свого фермера то гріх і зрада 😄😄😄 Я брав теж яйця з ферми , але потім , все ж таки, здався в полон у секту костко
-
Яйца 🥚 беру в фермерів вже давно, 30 шт виходить по $7. Морозилку маю, пів свині 🐖 там лежить 😁 від мейпл ліф, маю родичів які працюють на мʼясо комбінаті:) Так що мислите в правильному напрямку!
-
А ось і друзі зʼявилися 🥹🥹 Який чудовий день
-
Я можу дати контакт місцевого фермера що продає часник
-
Бо він стрьомно про свою доньку говорить💀
-
Україна залучає іноземних працівників з Бангладешу
-
Не розумію за 25к не можуть найти українців? Тоді збільшіть до 30 і тд або значить умови праці не такі вже й хороші
-
Бо Трамп допомогу Україні зупинив, якщо я правильно зрозуміла.
-
Вибачаюсь, певно щось пропустила🧐 а через що це пішло?
-
Так пропонували. Але Ви не рівняйте: робити меблі і йти під обстріли.
-
Ви хоч би допитали її спочатку... 🤣
-
Думаю, але дивно чому тоді якісь умови іноземцям в війську не запропонувати, а наших з нього повернути За рф спокійно воюють сирійці, корейці інші найманці А у нас чомусь таке не катить Українців на фронт а замість них Бангладеш
-
Мені співробітник припер матрьошку з якогось дива, я взяла щоб не бути грубою і потім відправила її в командіровку на смітник
-
+ чому саме Бангладеш Я не расист, але якщо не погана зп То люди з «постсовку» можливо на це теж згодяться А вони набагато швидше інтегруються в укр суспільство ніж Бангладеш
-
А можливо просто чоловіків українських бракує? Не думали?
-
Ось це як на мене краще Зараз росія закрутила з документами людям з центральної Азії А вони як не як ближчі до нас, хочаб порозумітись з місцевими зможуть на відміну бангладешу
-
Мій прогноз — скоро буде переорієнтація іноземних працівників що працюють в Росії на Україну. А може і вже є. Щодо бангладешців що приїдуть працювати в Україну, треба розуміти, що це будуть такі працівникі, які не пройшли на працю в більш багаті країни типа Еміратів
-
Розчленувати треба було🥲
-
От не знаю на рахунок порозумітись. Я читала, люди з Таджикистану, Узбекистану що працюють в Росії часто погано знають російську. Це ж мабуть молоді люди, а не ті що народилися ще в СРСР. Не знаю чи є в Росії безкоштовні курси російської мови для іноземців та їх дітей
22 Jan 2023, 08:02
223706/240256
about an hour ago