Українська Манітоба
-
lol цікаво таке в Канаді є 🤔
-
Будь-яка посилка проходить цей етап, це не означає, що її відкриватимуть
-
Так, я знаю. Всi посилки до мене завжди вiдкривають, видно, що дивились. В цiй представлен чек з аптеки, рецепт, коробочка. Цi уколи остання надiя для нього, що це не щось серйозне, і треба йти до лікаря до шпиталю. ну він так для себе вирішив, я не можу його переконати.
-
🔎Шукаєте як залучити нових клієнтів до вашого бізнесу? Наша команда готова вам допомогти! ✅ Facebook & Instagram реклама ✅ Google реклама ✅ Створення сайтів ✅ SEO оптимізація ✅ SMM 🌟 Чому ми? - Досвід більше 5-ти років! - Багато кейсів у різних нішах! - Робота з такими гео: 🇺🇸🇦🇪🇪🇺🇨🇦🇺🇦🇦🇺 📩 Напишіть нам зараз «➕»та отримайте безкоштовну консультацію лише до 3️⃣0️⃣ січня!
-
Мені здається, ви не розумієте що то значить. -5 поінтів це 400 баксів наступного року за права.
-
Можна, якщо в паспорті є діюча віза чи пермесо
-
Так, звісно
-
Тобто так можна?
-
Старі залишили собі
-
Паспорт зробити в Україні але старий закордонний залишити Тому,що по старому буду повертатися назад
-
Я літала в Україну, робила собі і дітям. Все було швидко, зробила не за 7, а за 4 дні
-
Якщо у паспорті стать не М, то можна 😁
-
Добрий вечір! Люди підкажіть чи хтось літав в Україну робити новий закордонний паспорт?чи це можливо?