Українська Манітоба
-
Листопад
-
Якщо купляти завчасно (~за 2 -3 неділі) то ціни нормальні відносно.Я купляв на сьогодні 3 неділі назад з Вінніпегу до Торонто раунд тріп ,то ціна щось 150-170$
-
Я мало не впісялась
-
montreal.citynews.ca/2025/01/24/oqlf-quebec-companies-english-language-skills/
-
Круто. Десь місяць тому?
-
Працюємо за гроші Я за гроші і не на таке здатна!!
-
Як ви працюєте в мінус 30. Я чекав автобус 15 хвилин у мінус 30 і раптом він став canceled, наступний через 15 хвилин, то пішов відігравати у макдональдз
-
Крутотіщще
-
Та я розумію, але дивлюсь в Оттаву, не в БС чи Альберту..
-
О, саме так мені зробили в 2020 році зі старим, коли отримувала новий! Я той старий паспорт і в Канаду взяла про всяк випадок. Бо моє ім'я там ще по старорижимному записано
-
Зазвичай такі ціни за 2-3 дні до вильоту.Може за рано дивитеся?Спробуйте за пару місяців моніторити
-
Ну та хоч би блін по 250, але 400 без багажу ну це капець, а на двох то взагалі, до Європи та ж ціна 😭
-
Десь читала що вважається і в Канаді літо туристичним сезоном, тому вищі ціни….
-
Біля 800$ на людину туди-назад
-
Через пару місяців на липень стане дешевше, але не по 50$
-
Скільки?
-
Цікаво що теж коли брали квитки летіти на інтервʼю на візу. Skyskanner показував купу сайтів і варіантів, але сам сайт Авіакомпанії Westjet виявився дешевше ніж там будь яка пропозиція була. Цікаво якщо цей сайт показує купу всього, чого не показує сайти авіакомпанії?🧐
-
Я дивлюся на липень, за пів року якби, і ціни космічні…
-
Але ж він вже і так не дійсний, навіть такий хочуть назад?)
-
Якщо він вже протермінований то я би здав.Бо по закону українці мають право мати 2 закордонних паспорти одночасно,були випадки що паспорт не виготовляли поки не анулюють старий
22 Jan 2023, 08:02
223983/230973
about 2 hours ago