Українська Манітоба
-
Ото ми там і жили, але за 1333(студія і все включено)+200 паркінг. Ото такого б житла там хотілось, але за адекватні кошти
-
Ну щастя не равно гроші. Може цим програмістам в банку менше треба 😂 але навіть якщо він не вміє витрачати, живе він все одно краще чим вчителі і програмісти яким вистачає, по грошам маю на увазі
-
Подивилася. Дорого. Сама дешева 1 спальня аж $1575. Мені види з вікна сподобалися. А спортзалом я не впевнена що буду користуватися.
-
Є різні. Є і ті, кому 30, а є і ті, кому 40-50
-
Опа, я думала, це зовсім молоді люди тому так необачно витрачали кошти, а в них вже діти в школі!
-
Я знаю колег по роботі, які сидять в боргах через те, що в перший рік зарплати в 200-400К їм хотілось усього і відразу: авто Тесла, найкращий будинок на піку ціни в Торонто чи Ванкувері, найкращі курорти, приватні школи для дітей і т.д. Вони - навіть через 2-3 роки роботи - до цих пір сидять в боргах і в них не видно світла в кінці тунелю. Це при тому, що чи не щомісяця відбувається якась глобальна фігня, яка ставить під загрозу їхню роботу. Якщо вони завтра втратять роботу, в них немає іншого шансу, окрім як моментально знайти таку ж роботу. Однак, це дуже важко на теперішньому ринку.
-
ну це ж треба вміти. Це не складно, але не для всіх 100%
-
Хтось сьогодні шось докупляє ? Нвідія солодко виглядає 🥵
-
Піда***си ці білки )) Абиж можна було на них кота спустити. Або мужика з рушницею )
-
МРІ має відшкодувати. На рейтинг не вплине
-
Капець
-
Відкрила капот залити омивачку, а там 😢Грйобані білки 🤬🤬🤬 Машина нова (літо 2024)
-
Ну це не показник, мені скоро 27, я не планую дітей ще років 8, але і з ефективністю розподілення трьохкопієчної зпшки теж є проблеми😹
-
Та ше і акції ото попадали ((
-
моєму другу білки лкп пошкребли) на новій машині, теж літа 2024))) на мийці безконтактній бампер пошкрябали(
-
голоовне щоб воно не загорілось, від двигуна. Бо огнеупорна тканина - розірвана вже( хоча і до двигуна далеко...але все ж, будьте обачні
-
Ага, $200 у мене. Ну короче I’ll look into it
-
Хіба що тортик можна купити 🤣
-
Там ніби є покриття від звірів. Але уточни в них, чи таке підпадає під покриття 😊
-
напевно потрібно буде дедактбл сплатити, чи ні? бо ця фігня копієчна, можливо дешевше так замінити
22 Jan 2023, 08:02
224215/232365
4 minutes ago