Українська Манітоба
-
Я так боялась тої окраїни, всюди куди не їхати, так далеко здавалося мені. А зараз по окружній і ти там де тобі потрібно. Є величезний плюс. Я відчуваю себе тут в повній безпеці. Немає людей, яких мені не дуже хочеться бачити. Тиша і тварини. Часом собак вигулюють по вулиці, три з половиною машини за цілий день по нашій дорозі і усе. Навіть сніг білий навколо😅😅😅
-
Це в межах міста, гарний спальний район
-
А зрозуміла, пробачте🥺 Так це сумно, але життя воно таке:(( ми всі також колись будемо так само позбуватися речей, які нас вже не потрібні. Але я впевнена, що півстоліття вони були тут щасливі і спогади нікуди недіваюьтся🤗 завжди з нами:)
-
Та з кешом тут дуже рідко хто колись купляє, а ви молодці, вітаю до клубу власників 😍
-
О, дуже дякую
-
Якщо не знайдете посилання на канадську форму - скажіть, я знайду вам. Тільки трохи пізніше
-
Ні, оці «дозволи від батьків» потрібні лише Україні. Для власного спокою роздрукуйте та заповніть канадський варіант (просто самостійно заповніть , без нотаріусів ) цього документу. Але у мене його ніколи не питали при поїздках в Мексику і назад з сином
-
Ну слухайте я Кондор 2 місяці не відпускала, отримала 600 евро
-
Як там запахи це ж біля транскони мейпл ліф і грибна ферма?
-
У мене питали, один раз лише, в Канаді. Один раз з багатьох. Правда один раз малу взагалі без документів пустили;-)
-
В цьому будинку немає витяжки на кухні над плиткою, це великий мінус для тих хто багато готує
-
Все залежить від моменту коли купуєте. В серпні багато людей в відпустках і мало покупців, кому до вересня треба продати торгуються вниз.
-
Ну є люди які продали свій перший сплачений дім і додали трохи свого до 300к, але це дуже рідко
-
Буває, було шоком, але головне влітку швидко закрити вікна😁 Зараз чомусь не пахне😂😂😂
-
Дякую Вам🌸 Для нас то був великий сюрприз😅😅😅 Хто тримає 300К в кишені про всяк випадок:))) Тож відразу з нашим будунком попрощались. Ми і без чистих оферів кожного разу програвали, просто не вистачало фінансів, щоб переплюнути інших. Але як я кажу, що є наше, то нашим і буде💙
-
То інша сторона
-
Як круто! Неймовірні люди💙💙💙
-
О так, мій шок був в шоці😁
-
У вас є вже pr?
-
Я перевірила би це на практиці, але поки не бачу себе більше ніде🙃 хочу тут залишитись))
22 Jan 2023, 08:02
224357/239168
32 minutes ago