Українська Манітоба
-
Дайте адресу чи район в особисті Дякую
-
www.remax.ca/mb/winnipeg-real-estate/1010-roch-street-wp_idm00000647-202501283-lst Канадійці знайомі продають будинок, там жили українці батьки, просили поширити серед Українців. Не дешеве житло, але може комусь цікаво.
-
Друзі, в майбутньому плануємо провести український стендап-вечір. 🎤Як вам ідея такого формату та івенту? Можливо, хтось має досвід виступів або хотів би спробувати себе на відкритому мікрофоні? Будь ласка, напишіть нам в особисті!🤝
-
Є люди які до сих пір живуть в інших людей і не платять за рент,ще від початку війни, це так ~15000$ економії на рік )
-
Nathalie Mln, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
завтра подіду подивлюсь довкола. Район ок, живемо поруч. Я б розглянув, якщо встигну отримати грошики.
-
Всім привіт. Чи робив хто візітор візу для батьків нещодавно? Без ПР з позитивним результатом?
-
доволі чассто по приватним районам, дружині подобається глядіти як живуть ммісцеві, а я ім собі тихенько всякі фастфуди
-
Приїзжайте🌸 Ми тут дуже всі привітні😊
-
ну це сильно звичайно.
-
Народ, щойно скіпнула +5к повідомлень, аж не по собі стало😆 Останні два тижні був такий аншлаг в нашому ресторані, було не до читання, а сьогодні ресторан закрили на плановий ремонт. Ненадовго. Але неприємно. Як часто буває, обіцяли зберегти робочі години, але кого хвилюють прості смертні. І відпустити нас набагато раніше додому сьогодні. З цього приводу я страшенно почала хвилюватися, бо рахунки оплачувати потрібно мені, а роботу щось скорочують. Тому запитаю тут в чаті. Шукаю парт тайм на вихідні. Суботу - неділю. В Канаді працюю більше двох років шеф кондитером. В Україні маю досвід 8 років і безмежну кількість задоволених клієнтів. Зроблю найсмачніший в вашому житті медівник, спартак, наполеон…. Та багато чого. Хто мріє про шедевральну «Павлову» чи хоче справжню «Оперу», або тістечка Шу чи профітролі.. Я це вмію. Цим пишаюсь. Дуже працьовита, працюю чисто, швидко і завжди ефективно. Якщо хтось знає гарних власників закладів, або просто хороші ресторани чи кофейні. Порекомендуйте мені їх чи порекомендуйте мене їм. Буду дуже вдячна. Роботу хочу офіційну. На всякий випадок, бо в імміграційному процесі.
-
Ні😭😭😭 Збирали на будинок, тепер збираю на собаку🤣🤣 Очікую, коли народить наше. Перша не дала ржавого хлопчика, чекаю тепер на другу, поки повяжуьт🙃
-
Людоньки, я вже про це думала, тільки про шапку🤣🤣 бо навіть в Україні майже відморожувал кінчики вух:((
-
Зайдіть до Григорія в Sho. Останній раз, коли я там була, у них вибір десертів був тілько з еклерів і доволі сухенького наполеону
-
Треба в'язати йому светри одразу
-
RRC має своє секюріті (204) 949-8305 вони мали б допомогти. Нам так казали
-
Милота🥰🥰🥰 Він стильніший, чим я🙃
-
мій такий же в -25, тільки ходить смішно в таких носочках, все намагається іх скинути
-
Я вчора бачила отако упакованого пса, дуже підготовлений
-
Може хтось має змогу допомогти @R_O_R_K
22 Jan 2023, 08:02
224397/232727
4 minutes ago