Українська Манітоба
-
Canoo — це канадська урядова аплікація, створена для новоприбулих до Канади, зокрема для постійних резидентів. Вона пропонує доступ до безкоштовних або знижкових пропозицій для вивчення культури, історії та природи Канади. Основні функції Canoo: 1. Безкоштовний доступ до культурних об’єктів: • Безкоштовний вхід до понад 1,400 національних парків, музеїв, історичних місць та інших культурних об’єктів. Наприклад: • Національні парки Канади. • Музеї та художні галереї. • Історичні місця, такі як форти та пам’ятники. 2. Пропозиції для подорожей: • Знижки на проїзд залізницею (через партнерство з VIA Rail Canada). • Спеціальні пропозиції для відвідування визначних місць. 3. Цільова аудиторія: • Постійні резиденти, які приїхали до Канади протягом останніх 5 років. 4. Як користуватися Canoo: • Завантажте додаток через App Store або Google Play. • Зареєструйтесь, ввівши свої дані (наприклад, номер PR Card) • Після підтвердження ви отримаєте доступ до всіх переваг програми. 5. Обмеження: • Користуватися програмою можна лише протягом перших 5 років після прибуття до Канади. • Пропозиції розраховані на власника облікового запису та його найближчих членів родини. Canoo — це чудовий спосіб досліджувати Канаду, знайомитися з її культурою та природою без значних витрат. Якщо ти новоприбулий, ця програма може значно збагатити твій досвід життя в Канаді! canoo.ca
-
І про мене!!!
-
Фото на паспорт 😁 🥰
-
У Джорджа Клуні був такий, через це він одружився тільки в 53
-
Не читала, я так зрозуміла що вартує;)
-
Між іншим, у свинок надзвичайно високий інтелект, вищий, ніж у собак. Я кожен раз подумки вибачаюсь, коли їм бекон)
-
Ок, не знала навіть як називається та різдвяна рослина, але стосовно мене - то це про всі рослини з магазину. От справді, в Україні в мене виживали тільки ті вазони, що я десь в когось взяла щепку, а подаровані всі йшли з часом на смітник. Щоб Ви розуміли, я можу вбити навіть "тещин язик", не знаю як по науковому)
-
Воно ж там на цвіте майже . Там тих квітів хер да ніхера. То просто листя різного кольору . Там , доречі , ціла жопа з цим . Майже цілий рік цю рослину дрочать , у темряву, на секундомір тільки ставлять на сонце на декілька годин . Щоб листя змінило колір .
-
Ось ці «невбиваємі» рослини - це міф торгашів . Отой язик , він дуже легко и швидко подихає . Тому що про нього завжди кажуть, що не потрібен ніякий догляд . Люди ставлять його у темне місце , і поливають як нормальну рослину (раз на тиждень десь, в жарку пору - більше). А воно повинно стояти на сонці , і поливатися раз на тижня два - три . Так що не хвилюйтесь за язик той так . 🙌 Англійською буде snake plant , а по вікіпедевські- Dracaena trifasciata 😄
-
В мене майже 2 роки простояла, відчуття крістмасу мене не покидало весь цей час, потім таки нарешті здалась на мілость компосту:)